1
Domaći fudbal

FOTO: fkcukaricki.rs

POTVRĐENO: Odlaskom Kokeze, Zvezdi propao dolazak talentovanog napadača!

Objavljeno: 05.08.15 u 20:21

Kao što je već najavljeno, na stadionu “Rajko Mitić“ stopirani su svi mogući dolasci, a iz Čukaričkog su potvrdili da je odlaskom Slaviše Kokeze propao dogovor za napadača Nikolu Stoiljkovića. 

– Povodom sve češćih nagađanja da je FK Čukarički u pregovorima sa FK Crvenom zvezdom u vezi sa eventualnom prodajom našeg napadača Nikole Stoiljkovića, obaveštavamo javnost da su postojali određeni pregovori, ali samo i isključivo sa gospodinom Slavišom Kokezom. Obzirom na to da je
gospodin Kokeza danas napustio Crvenu zvezdu, svi razgovori su istog trenutka prekinuti i do daljeg ne postoji mogućnost da Stoiljković bude prodat Crvenoj zvezdi – saopštili su iz Čukaričkog. 

0
0

1 Komentara

  1. Da su u upravi ranijih godina dobro razmišljali ne bi došlo do kupovine igrača kao što je Parker ostao bi u klubu Ožegović koji sada trese mreže za Vojvodinu i Mihajlović sa Jovićem sve Zvezdina djeca možda bi se kupio jedan dobar zadnji stub odbrane a ovaj novac što se rasipao ostao bi u klubu za Zvezdine pjetliće i vraćanje dugova,pravi navijači su se mogli strpiti 3-4 godine da stane Zvezda na zelenu granu ovako se samo ide u dubiozu iz godine u godinu,mogli su od Čovića da prepišu iz KK Zvezde treba da se napravi proekat na 5 godina da se smanji minus da klub počne funkcionisati normalno.Logično je da uprava treba da ode jer je Zvezda ispala u prvom pretkolu,igrači se dovode svaki dan bez sistema zbrda zdola,po meni Lalatović je trebao ostati trener narednih 5 godina ovoj proljetnoj Zvezdi da su doveli ovog beka Argentinca i jednog još dobrog centarhalfa a u prvi tim ubacivati juniore rezultat nije bitan ove godine bitno je napraviti dobru bazu za naredne godine kupovati do tri igrača na kraju sezone ali planski.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter