12
Košarka

FOTO: STARSPORT

PARKER BAŠ CENI PARTIZAN: Crno-beli dobili još jedno veliko priznanje!

Objavljeno: 05.08.15 u 15:12

Iako će košarkaški klub Partizan i drugu godinu za redom izostati iz najjačeg evropskog takmičenja Evrolige, crno-beli su dobili novo priznanje koje pokazuje da su itekako cenjeni u evropskoj košarci.

Partizan je drugu godinu za redom dobio poziv da učetvuje u ‘Apart Siti kupu’ koji organizuje velika NBA zvezda Toni Parker sa svojim timom. Prošle godine crno-beli su učestvovali u finalu, odlično prijateljstvo je uspostavljeno, pa će se saradnja ponoviti i ovog septembra.

Partizan će u polufinalu 25. septembra igrati protiv Le Mana, dok će u drugom polufinalnom duelu Asvel igrati protiv Barselone. Sutradan će se igrati finale, što će biti uvod u egzibiciju i meč NBA zvezda protiv francuskih reprezentativaca koje će predvoditi Toni Parker.

0
0

12 Komentara

  1. Vezbajte prosjaci ovo je itekako jako takmicenje za vas,mozda cak i jace od cipiripi kupa.Buahahaha…Samo napred avangardo prosjacenja.

    0
    0
    Odgovori
  2. Haha sta je cigosi drma kompleks? Nebitni Parker, za nebitnih 15 godina i Euro ligu.. ziveo Partizan, zivela avangarda.. vidis kako novinari vole Partizana pa pisu ovako predivne naslove.. prosto bombasticno..

    0
    0
    Odgovori
    • NBA i Barsa su za podsmeh, dok je Ćorava pudlica Alfa i omega svetske košarke… 😀
      Aj tamo na onaj čuveni svetski turnir u Kraljevu ili gde već, i pevajte što su vas igde i pozvali… Slepac iskompleksirani…

      0
      0
      Odgovori
  3. A koga drugo će cijeniti!? Ajde navedite deset najboljih košarkaša Srbije svih vremena a da se medju njima ne nadje sedam-osam bivših igrača Partizana. Žućko, Moka i Bodiroga i to je to!

    0
    0
    Odgovori
  4. Normalno i sasvim prirodno, CEO SVET zna za najuspesniji klub svih vremena i najveci brend Srbije-PARTIZAN, kao i sto odlicno znaju za CUVENI I NIGDE U SVETU PRIZNATI REPROGRAM“ OD STRANE TRENUTNIH ORGANA UPRAVLJANJA I ZA NJIHOV MUTANT PROJEKAT KKCZFMPDUVA-ga.. .!. XXAAXXAA .!. RENTIRANE NAVIJACICE za koji i ciji klub ste navijali u protekle 3 g. i za ciji sada, koja vam je adresa i z. r., gde vam je GRB i ko vam je potencijalni kupac-mozda GLAVNI FINANSIJER OVK..!! .. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter