1
Košarka

ODBIO ZVEZDU, SADA ODLAZI U ORLANDINU? Veliki talenat srpske košarke ide na brušenje u Italiju?! (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 05.08.15 u 18:01

Čudni su putevi košarkaški. Jedan od najvećih srpskih talenata, Vojislav Stojanović, košarkaš FMP-a koji je prošle godine bio MVP juniorske Evrolige sa Zvezdom, seli se u Italiju!

Potpisaće ugovor sa Orlandina Basketom, timom  iz Serije A, javlja New Basketball Generation. U pitanju je 14. tim Palakanestra, od 16 klubova koliko broji italijanska liga.  

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Zanimljivo je da je Stojanović pre nekoliko meseci, kao član FMP-a, odbio da potpiše profesionalni ugovor sa Zvezdom.

Osim u prošlogodišnjij juniorskoj EL, istakao se i na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu na Kritu, za igrače do 19 godina. U proseku je bečežio 9,4 poena, šest skokova i 2,6 asistencija. Srbija je zauzela deveto mesto, da su naši momci dalje dogurali i njegova statistika bi bila bolja…

Foto: KK Crvena zvezda
Foto: KK Crvena zvezda

Ode biser na čizmu, umesto da se brusi u crveno-belom dresu…

Izvor: YouTube, Euroleague basketball

Evo o kakvom se igarču radi: Izvor: YouTube, Jorge Lorenzo

0
0

1 Komentara

  1. Koga je to Italija izbrusila i to jos timovi sa 14og mesta ?! Nego tati zinulo da uzme pare sto pre , a sto ce momku da upropasti karijeru nema veze…..
    U Megi bi tri puta bolje prosao i za dve godine bi se kao gotov igrac prodao za dobre pare, a postao bi i igrac sa imenom i prezimenom….. ovako ce se za pet, sest godina citati o njemu , kao….. bio je talenat , a sta sada radi .
    Putuj sinko i moli Boga da ne budem u pravu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter