3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIŠTA OD POSLA: Propao transfer Rajkovića u Galatasaraj

Objavljeno: 05.08.15 u 09:51

Tokom jučerašnjeg dana srpskom medijskom scenom prodefilovala je vest da se turski Galatasraj sprema na kupovinu kapitena Crvene zvezde, Predraga Rajkovića.

Međutim, od cele ove priče, po svemu sudeći, neće biti apsolutno ništa.

Naime, prema pisanju turskih medija trener golmana ekipe sa Bosfora, legendarni Brazilac Klaudio Tafarel lično se zalagao za dolazak najboljeg mladog golmana planete.

Uprava kluba bila je spremna da ispuni apele svoje struke, ali ne i želje uprave crveno-belih koja navodno za transfer najboljeg mladog golmana poslednjeg Mundijalita traži cifru od oko 5 miliona evra.

Rukovodstvo Galatasaraja je bilo spremno da isplati svega dva miliona evra za srpskog čuvara mreže, a za tu cifru čelnici crveno-belih nisu spremni da se upuste u pregovore. 

– Turci žele Rajkovića, ali nisu spremni da povećaju cenu, kako bi se s transferom složila i Zvezda – rekao je Zoran Stojadinović, menadžer najboljeg mladog golmana sveta, prenosi Sport.

– Ako ne pojačaju ponudu daleko su od završetka posla. Uostalom, imamo još nekoliko otvorenih opcija – kazao je ovaj menadžer.

0
0

3 Komentara

  1. Rajkovic je strasan golman ali njemu ce cena u Crvenoj samo da pada. Do ta 2 mil. mu je cena skocila zahvaljujuci igrama u reprezentaciji a ovako u nasoj ligi i u klubu koji vode kriminalci,gde svaka druga utakmica koju brani je namestena moze samo da stagnira. Sa jedne strane je steta da ga ne gledamo vise ovde a sa druge strane greota da brani po nasim livadama…da bar igraju Evropu onda ok, ovako dajte ta 2mil i srecno!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter