10
Domaći fudbal

KAO IZ VEDRA NEBA: Umesto u Partizan ili inostranstvo, mladi reprezentativac stiže u Zvezdu

Objavljeno: 05.08.15 u 09:09

Kako stoje stvari, čelnici Crvene zvezde na putu su da reše deficitarnu poziciju napadača angažmanom mladog U21 reprezentativca Srbije i aktuelnog napadača Čukaričkog.

Nakon katastrofalnog starta sezone i činjenice da se Zvezdin „sever“ apsolutno okrenuo protiv Džoušue Parkera koji ne blista u crveno-belom dresu i golove postiže često kao što kiša pada u Sahari, uprava kluba iz Ljutice Bogdana odlučila je da se baci u poteru za potencijalnim pojačanjem.

Kako saznaje Sportski žurnal, izbor je pao na mladog U21 reprezentativca Srbije, fudbalera Čukaričkog koji se nalazio na radaru Partizana, Nikolu Stoiljkovića.

Nije tajna da Stoiljković uživa status jednog od najboljih napadača u Superligi Srbije, pa bi eventualna kočnica za ovaj transfer mogla da predstavlja visoka cena obeštećenja koja sigurno neće biti manja od pola miliona evra.

FOTO: Starsport
FOTO: Starsport

Uz to, prenosi Žurnal, pitanje bez odgovora jeste da li bi rukovodioci Čukaričkog bili spremni da olako puste svog najboljeg strelca u crveno-beli klub pošto se kao potencijalni kupci spominju i neki znatno imućniji klubovi od Crvene zvezde.

Materijalna kriza i dugovi u Crvenoj zvezdi sigurno ne potpomažu realizaciji ovog transfera i na njega ne deluju kao katalizator, ali, navodno, šansa za angažmanom je u domenu „realnog“.

U prethodnom prvenstvu Nikola Stojiljković je postigao 12 golova, a u novom je već dva puta tresao mrežu. Čelnici kluba sa stadiona „Rajko Mitić“ verovatno igraju i na kartu „procenata od dalje prodaje“ pošto veruju da bi njegovim transferom u inostranstvo mogli da isplate i Čukarički ali i zarade preko potreban dinar.

0
0

10 Komentara

  1. Pa Zvezda nikoga ne može da proda godinama… Evo ni najboljeg mladog golmana sveta ne može da proda, jer niko neće da da novac. Znaju svi u kakvoj je buli, i ko je vodi… Čemu onda Čuka da se nada? Svakako neuporedivo više novca mogu zaraditi da ga direktno u inostranstvo zavale…

    0
    0
    Odgovori
  2. Svi se hvataju za Parkera i njegovu ufikasnost a niko ne postavlja pitanje sta u timu radi i koliko je efikasan Luka Jovic i ko njega gura a golove kad da, da na vecem tanjiru nego sto ih je svojevremeno davao Pipo Inzagi!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Nema ništa od toga Čukarički je Partizanova filijala. Vidi se da u svetu se vodi velika borba protiv Srbije pa je i jedan od ciljeva uništiti simbol srpstva Zvezdu, a naravno albanci se favorizuju pa otuda i favorizovanje Partizana. Ali neće proći!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Klub od koga oni kupe igrača na Poček ili Veresiju nikad nedobije te pare a pod garanciju se seli u drugu ligu. Pogođeni klubovi samo u zadnjih tri-četiri godine Sloboda Užice, Radnički Kragujevac, Napredak sledeći su najverovatnije JAGODINA a neće me iznenaditi sada ni ČUKARIČKI…ZLO SRPSKOG FUDBALA KAKO REČE I PREDSEDNIK NIŠKOG RADNIČKOG NASTAVLJA I DALJE DA UNIŠTAVA SVOJE SATELITE U SRBSKOM FUDBALU…

    0
    0
    Odgovori
  5. Ova zvezda vise ne zna sta radi, dovodi 100 nekih napadaca, prvo se spominjao lekic a sada uleteo i Stojiljkovic. Dovedite jednog, jer vec imamo vieru i jovic taman da bude izmena i lepo igramo sa dva napadaca..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter