1
Košarka

FOTO: STARSPORT

NEDOVIĆ IMA ŽELJU: Reprezentativac Srbije naručio dres od ‘braće Kineza’ (FOTO)

Objavljeno: 04.08.15 u 17:47

Košarkaški reprezentativac Srbije Nemanja Nedović za razliku od prethodne godine kada ga je u tome sprečila povreda ove godine je deo selekcije koju očekuje učešće na Eurobasketu.

Na svom Tviter profilu Nedovič je postavio fotografiju sa novim dizajnom dresa reprezentacije koji neodoljivo po fontu slova i brojeva podseća na onaj koji Najk pravi za reprezentaciju SAD uz molbu kompaniji Pik (Peak) da ih isporuči na našu adresu.

Međutim, od toga za sada neće biti ništa pošto su „braća Kinezi“ najavili da će tek naredne sezone praviti ovu garnituru što znači da bi Srbija morala da se plasira na Olimpijske igre da bi ih zaslužila.

Međutim, to uopšte neće biti lako jer samo plasman u finale donosi plasman na OI, a naša reprezentacija će biti žestoko oslabljena posle odluke San Antonija, na koju su žestoko reagovali najpre KSS, a potom i poznati menadžer Miško Ražnatović.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter