13
Košarka

IPAK SE OKREĆE: Partizan posle Koprivice postigao dogovor sa još dva igrača

Objavljeno: 04.08.15 u 16:31

Dugo je trajala letargija u Košarkaškom klubu Partizan, nije se znalo ko će se pojaviti na prozivci koju je Duško Vujošević zakazao za 17. avgust, ali su stvari na kraju ipak pomerene sa mrtve tačke.

Prva vest koja je stigla iz Humske je da će na probu doći košarkaš užičke Slobode, koji statom dosta poseća na Nikolu Milutinova, a druga će obradovati mnoge pošto je dogovoreno da u klubu ostanu Janis Kuzeloglu i Božo Đumić.

Istina, mladi Grk je prošle godine tek u nekoliko navrata bio deo tima odnosno skidao se za utakmice, dok je nekadašnji centar Vojvodine pokazao da bi u budućnosti moglo na njega ozbiljno da se računa.

S obzirom u kakvoj finansijskoj situaciji se Partizan nalazi, ukoliko ne dođe dop nekih promena, nema mnogo prostora za manevrisanje pa će se klub najverovatnije okrenuti mladim i neafirmisanim igračima koji bi tek za dve ili tri sezone mogli da budu tim koji bi bio konkurentan u ABA ligi.

Što se tiče reprezentacije Srbije loša vest je stigla iz Amerike, a evo kako je na to reagovao Košarkaški savez Srbije koji je najavio žalbu FIBA.

0
0

13 Komentara

  1. sladite se ko u vaterpolu veštački klubovi koji bljesnu dve sezone onda u ambis polako ljudi nije sve u titulama za partizan se živi i navija

    0
    0
    Odgovori
  2. Je poseban klub, koji je imao poseban grb! Gde je tada bio izvorni grb Partizana??? Neka svi odu do FB stranice kk Partizan Nis i vide dres Harisa Brkica,,,
    Inace kakav Koprivica i Kuzeoglu prhhhhhhhhhhhhhhhhhh,,,

    0
    0
    Odgovori
    • Pa vi ste se za to predposlednje mesto jedva izborilu pre 4-5 gidina jer vam je gotivo do pred sam kraj sezone opstanaj visio o koncu. Zahvaljujući Jangu koji je u direktnom okršaju sa Zadrom odigrao utakmicu života i gotivo sam pobedio Zadar u Zadru i tako vas spasao ispadanja iz lige. Gotovo cele sezone ste bili fenjeraši a Partizan vas je razbio sa 41+. I ne samo to, zatim ste u našoj ligi bili PETI i niste izborili plasman u ABA ligu za narednu sezonu i da se tada niste utopili u FMP do danas bi vas već svi zaboravuli. Setite se toga!

      0
      0
      Odgovori
  3. Josife,jel to onaj Sofo sto nije prosao lekarske preglede u Galatasaraju..
    Uvalio vam Misko nesposobnog igraca,a vi se udarate nogama.Pa taj bre ove sezone u Euroligi nije mogao ni jednom centru da osoli.
    Ima Kosta Perovic da ga stavi u dzep.

    0
    0
    Odgovori
      • Majmune misli malo kad pricas. Ima puno vise grobara u Makedoniji nego sto znas i to treba da se postuje.Volim Partizan vise od svega.Pozdrav svim grobarima u celom svetu.

        0
        0
        Odgovori
  4. Moze li neki bolji naslov, na primer, najtrofejniji srpski klub ipak zivi, srpska kosarka ponovo dise, sinonim za kosarku ipak zivi…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter