1
Evropske lige

DUGA PAUZA ZA VIDIĆA: Srbin mora na operaciju

Objavljeno: 04.08.15 u 18:27

Nedavno se pojavila vest da Inter nije licencirao Nemanju Vidića za prvi deo sezone i u prvom trenutku se mislilo da se radi o tome da se Roberto Manćini odrekao usluga srpskog internacionalca, međutim radi se o drugoj stvari.

Kako prenose italijanski mediji, Skaj i Gazeta delo Sport, iskusni defanzivac mora da operiše leđa zbog čega će biti odsutan najmanje četiri, a najviše šest meseci.

Operacija će biti obavljena u sredu nakon čega Vidića čeka dug oporavak odnosno na teren bi mogao da se vrati tek početkom naredne godine.

Podsećamo da je srpski fudbaler prošlog leta stigao u Inter iz Mančester Junajteda i tada je potpisao trogodišnji ugovor sa klubom iz Milana. Međutim, Vidić nije opravdao ni delić očekivanja italijanske fudbalske javnosti koja je od jedne od najvećih fudbalskih zvezda očekivala daleko veći doprinos za ekipu Intera.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter