0
Evropske lige

BIĆE BORBA U DVOJE: Markizio tipuje na Milan

Objavljeno: 04.08.15 u 16:08

U poslednjih nekoliko godina Juventus gotovo i da nema pravu konkurenciju u Seriji A, a kada su Klaudija Markizija italijanski novinari upitali ko bi ove sezone mogao da ugrozi njegov Juventus iskusni vezista je dao pomalo iznenađujuć odgovor.

– Ako baš moram da pogađam onda bih tipovao na Milan. Znamo kakvu istoriju ima taj klub i ko je Milan. Pored toga već godinama nisu osvojili ništa. Što se nas tiče normalno da smo favoriti jer već četiri godine dominiramo, ali mislim da će biti dosta teže nego ranije, rekao je Markizio.

Ekipu su tokom letnjeg prelaznog roka napustili Andrea Pirlo koji je otišao u MLS, zatim Arturo Vidal koji je pojačao Bajern, kao i Karlos Tevez koji se vratio u Boku Juniors.

– Njih trojica su bili ključni igrači i jasno je da smo sada drugačiji tim, ali ćemo opet biti kvalitetni i dobri, optimista je Markizio.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter