4
Domaći fudbal

POKER ZA SPAS ZVEZDE: Crveno-beli vade još četiri asa iz rukava i to sve reprezentativce među kojima je i robusni centarfor

Objavljeno: 03.08.15 u 23:35

Problemi na Marakani, zasedanje Upravnog odbora, najave da bi moglo da dođe do promene rukovodstva nisu zaustavili rad ljudi koji su zaduženi za dovođenje novih igrača na Marakanu.

Pored već najavljivanih zvučnih opjačanja iz inostranstva crveno-bele bi uskoro mogli da pojačaju i mladi reprezentativci Srbije koji se već duže vreme nalaze na radaru srpskog vicešampiona.

Poznato je od ranije da bi Miodrag Božović rado u svom timu video Srđana Plavšića iz subotičkog Spartaka, danas se pojavila informacija i u vezi Aleksandra Čavrića, a najnovije vesti su da bi crveno-beli mogli da vrate u klub Slavoljuba Srnića odnosno da dovedu i njegovog saigrača iz Čukaričkog Nikolu Stojiljkovića, piše sutrašnji Kurir.

Ostaje pitanje koliko je realno da prvotimci kluba sa Banovog Brda dođu na Marakanu s obzirom da su „brđani“ najavili da im je primarni cilj da svoje igrače prodaju isključivo u inostranstvo.

Zbog čega bi Miodrag Božović mogao da bude kažnjen pročitajte OVDE, a ko bi mogao da bude isteran naglavačke sa Marakane vidite OVDE.

0
0

4 Komentara

  1. Drzava propada,narod prevrce po kontejnerima,a Vucko puni li puni FK i KK Drzavni Projekat narodnim parama.Ovo je sramota i nema nigde osim u ovoj banana drzavi.

    0
    0
    Odgovori
  2. Cuka trazila 700.000 evra za Stojiljkovica, za koliko para ce ga podati ““zvezdani““————-odakle para za sve ove igrace, kojim sadasnji mafijasi na celu sa dr. Poternicom ustvari zele da kupe vreme i napune svoje dzepove.

    0
    0
    Odgovori
  3. У борби за опстанак у Супер лиги,не треба вам више од 15 играча из омладинског погона.Што се тиче куповине играча ви или немате стручног скаута или га не консултујете,тако да је ваше куповање играча, у ствари трговина људима,а то је тешко кривично дело због чега вас треба позатварат.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter