0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

ODLIČNE VESTI ZA GROBARE: Partizan punim kapacitetom napada Rumune

Objavljeno: 03.08.15 u 20:22

Fudbalere Partizana u sredu očekuje verovatno i najavažniji meč sezone koji bi mogao da odredi njihovu dalju evropsku sudbinu, a dobra vest za navijače je da će trener Milinković moći da računa na udarni napadački dvojac.

Naime, kako saznaju Novosti Kamerunac Abubakar Oumaru i Bugarin Valeri Božinov oporavili su se od povreda zbopg kojih su preskočili duel sa Novim Pazarom odnosno biće na raspolaganju šefu stručnog štaba koji će moći da kombinuje kako želi.

Nema sumnje da će crno-beli da udarnim tandemom napasti Rumune iako imaju pozitivan rezultat iz prvog duela odigranog u Bukureštu u kojem je bilo 1:1 što znači da Partizanu odgovara i remi bez golova.

Drugi meč kvalifikacija 3. kola za Ligu šampiona je na programu u sredu od 20.45 sati, a ukoliko srpski prvak izbori pozitivan rezultat u najmanju ruku bi obezbedio plasman u grupnu fazu Lige Evrope, a dobio bi priliku i da se plasira u grupu Lige šampiona.

Znate li koja Partizanova legenda u detinjstvu nije navijala za crno-bele i koji meč srpskog šampiona se nalazi pod istragom srpske policije?

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter