0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VLADAN MILOJEVIĆ: Čukarički ne liči na ekipu

Objavljeno: 02.08.15 u 10:53

Fudbaleri Borca iz Čačka sinoć su se popeli na presto Superlige Srbije pošto su posle tri kola postali jedini tim sa maksimalnim učinkom savladavši ekipu aktuelnog osvajača Kupa Srbije, Čukaričkog, sa minimalnih 1:0.

Trener tima sa Banovog brda, Vladan Milojević bio je vidno nezadovoljan rolom svojih izabranika. On je naveo da je neophodno hladne glave razmotriti trenutno stanje u ekipi.

– Kod nas stvari očigledno nisu kako treba i ovo je period kada ne ličimo na tim. Ne mogu da zamerim igračima na zalaganju, ali utakmice ovakvog tipa moraju da se dobiju na drugi način. U principu, ono što je bitno, sačekaćemo da se glave ohlade, pa ćemo razgovarati kako i šta dalje – izjavio je Milojević.

On se potom osvrnuo i na sam tok utakmice koja je, praktično, rešena već u prvom minutu kada je postignut jedini gol na meču.

-Rani gol nas je poremetio. Onda je meč otišao u totalno drugom pravcu u odnosu na to što smo očekivali i planirali – kazao je Milojević prenosi B92.

U 4. kolu Superlige Srbije Čukarički narednog vikenda dočekuje ekipu OFK Beograda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter