0
Ostali sportovi

SAD NA SRBIJU: Gocić poručuje da imamo rezervi, Udovičić da Ameri ne mogu da nas dobiju!

Objavljeno: 02.08.15 u 18:42

Amerika je pobedila Brazil i biće protivnik Srbiji u četvrtfinalu SP.  Utakmica se igra u utorak u 20.30 po srenjeevropskom vremenu.

Kapiten Živko Gocić je i pre duela sa Brazilo prokomentarisao tima SAD:

– Nesrećno su izgubili u Svetskoj ligi na peterce od Brazila, ali su se zatim revanširali na, za njih najvažnijem takmičenju Pan Američkim igrama. Tu su izborili olimpijsku vizu. Oseća se rad Dejana Udovičića, koji je Amerikance značajno podigao u tehničko – taktičkoj pripremi. Sa druge strane ne treba da zaboravima da su nas pobedili četiri puta na pripremama, da na nas njihov selektor odlično poznaje. Ako prođu Brazil nemaju šta da izgube u duelu sa nama – rekao je kapiten Živko Gocić.

U nastavku takmičenja Gocić očekuje bolju igru odbrane i mirnoću sa igračem više.

– Jasno je da imamo još rezervi i verujem u bolja izdanja.

Kapiten se osvrnuo i na priče o kalkulacijama.

– Ne znam da li su drugi to radili ili želeli da rade. Za nas je to zabranjena tema, o tome ne razgivaramo. Uostalom od svih ekipa u četvrtfinalu sam najviše voleo Italijane kao i gotovo svi moji drugovi. Ali…

Iskustvo iz Barselone kada je posle tri dana odmora Srbija izgubila od Crne Gore opominje:

– Da, za našu ekipu bi to bilo jako loše. Posle toga peti ili osmi je potpuno nebitno.Jesmo ispunili cilj sa olimpijskim normom ali želimo da i sada uradimo što je moguće više. Tako smo navikli.

Bio je zadovoljan Dejan Udovičić posle pobede nad Brazilom.

– I jednima i drugima je ovo treće takmičenje i na izmaku smo snaga. Srbija je jedina ekipa koju skoro sigurno ne možemo da pobedimo. Za nas će to biti veliko iskustvo, čast nam je da igramo protiv nje. Realnost je takva i posle toga planiram da razigravam mlađe igrače. Naravno da znam srpske igrače, znamo se obostrano. Ona je najjača na prvenstvu- rekao je Udovičić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter