21
Košarka

FOTO: STARSPORT

POTVRĐENO: Miško Ražnatović na originalan način najavio veliko pojačanje Crvene zvezde! (FOTO)

Objavljeno: 02.08.15 u 23:20

Košarkaški menadžer Miško Ražnatović potvrdio je na svom Tviteru da je Crvena zvezda i zvanično dovela zamenu za Bobana Marjanovića. 

Grčki košarkaš Sofoklis Skorcanitis novi je igrač Crvene zvezde potvrdio je Ražnatović uz originalnu poruku.

– Noć kada je najteži zamenio najvišeg! Zvanično pre svega nekoliko minuta – napisao je Ražnatović. 

 

Inače, 30-godišnji centar, visok 208 centimetara i težak 156 kilograma, prošle sezone prosečno je beležio 6,7 poena, 2,3 skoka i jednu asistenciju u Evroligi, za prosečno 14 minuta na parketu.

0
0

21 Komentara

  1. Posle svih ovih godina radosti i uzivanja u ovoj igri, evo ja nisam ljubomoran na vas. Mrzeo sam ono sto ste uradili sa fmp-om , ali sada kada ste ponovo ona zvezda koja je nekada imala istoriju, meni je drago zbog toga. Ponovo ce se igrati derbi i to je dobro. Samo da nas jos bude. Pozdrav za prave zvezdase, ne one od prosle godine koji su navijali za fmp.

    0
    0
    Odgovori
  2. Makar smo jedan posao unapred zavrsili, pa ova gmazina nema snage ni za dva minuta dobre igre, dovedes jednog malo boljeg klinca i ima da ga vrti kao majmuna, bice Sofo na ringispilu kao i ranije sto decko nije znao gde se nalazi xD

    0
    0
    Odgovori
      • Pa Djumic je jos neiskusan i ne dovoljno je trenirao i igrao da bi napredovao tako prebrzo, al otom potom, pa ovom svinjcetu je Vranjes objasnjavao kako se igra kosarka, toliko pukao afrikaner da se drao na sudije i hteo da se bije, al je**li smo jevreje i u Beogradu i u Jerusalimu 😉

        0
        0
        Odgovori
  3. Ajoj..majko moja..šta ćemo sa D.V.
    Sad počinju spinova nje,KM…. PARE I TD.
    Soffo od tih 156kg.daj 50kg da se Dule ugoji vidis da je čovek mršav ,pojela ga zloba i zavist.
    Gazi GROBARA!

    0
    0
    Odgovori
    • Dug je vraćen,sinko,što je najbitnije.Vi ste imali tolike privilegije da ništa niste plaćali,dok nije došla ova vlada,koja poštuje zakon.Zato sad vraćajte ono što ste napravili a ranije niste plaćali,kao državni projekat i ljubimče Dačića i Tadića.Ostaje vam da kmečite i kukate i tako će biti još neke dve decenije,minimum,jer stvari se vraćaju na svoje mesto a titula je tamo gde joj je i mesto oduvek bilo.

      0
      0
      Odgovori
      • 17 mil nisu. To vam je oprostila ona vlast a ova vam daje sakom i kapom. Ali najgore od svega sto vam klub vodi ubica premijera

        0
        0
        Odgovori
        • Imas dokaze da nije placeno,ili samo isecke iz novina? Hahahahah trpajjjjjjj…partizan-katanac ili lokot,meni svejedno

          0
          0
  4. 125 „kila“ ako treba, samo da je ON tuuuu.. veceras „vrecice“ nek shushte, kinte kao nekada da pljuste !!! … .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter