3
Domaći fudbal

MINISTAR STEFANOVIĆ: Policija (još) istražuje dve, tri utakmice fudbalskog prvenstva u Srbiji

Objavljeno: 02.08.15 u 14:13

Prava slika srpskog klupskog fudbala… Policija nastavlja istragu o više utakmica fudbalskog prvenstva u Srbiji čija je regularnost sporna.

Naredne nedelje biće ispitani i predsednici fudbalskih klubova, kao i igrači, izjavio je u nedelju ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Stefanović u izjavi novinarima nije precizirao o kojim klubovima i utakmicama je tacno reč, ali je rekao da se to odnosi na dve ili tri utakmice.

Prema njegovim rečima, prošle nedelje pregledana je dokumentacija i obavljeni su razgovori sa predsednicima zajednice prvoligaša i Fudbalskog saveza Srbije.

U naredne dve nedelje očekujemo više detalja u ovoj istrazi – rekao je Stafenović novinarima u Centru za vodene sportove na Adi Ciganliji, gde se održava pokazna vežba Prvog ronilačkog centra Žandarmerije.

Već se stiglo do 3. kola SLS, posao se gomila… Pod istragom su pobede Zvezde i Partizana iz prvog kola, nad OFK od 6:2 posle preokreta i Metalcem od 4:0… Da li su samo te dve pod lupom?

0
0

3 Komentara

  1. to su verovatno utakmice u cacku poslednje kolo i ofk – nk golovi iz nedozvoljenih pozicija za prelom prvenstva ….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter