0
Evropske lige

GOSPODIN ILI LOŠ GUBITNIK? Murinjo ponovo u centru pažnje! (VIDEO)

Objavljeno: 02.08.15 u 19:15

Fudbaleri Arsenala osvojili su Komjuniti šild nakon što su savladali ekipu Čelsija rezultatom 1:0, ali je posle ove utakmice u centru pažnje bio Žoze Murinjo.

Portugalac je oduvek teško prihvatao poraze, nakon kojih he neretko bio u centru pažnje svojim karakterističnim gestovima.

Iako je Murinjo gospodski čestitao svim igračima Arsenala na pobedi, srdačno se pozdravio sa Petrom Čehom, kao i Mesutom Ozilom, svojim ljubimcem iz perioda kada je bio trener Reala, ipak je odbio da sačeka i Arsena Vengera i pruži mu ruku nakon osvojenog pehara.

– Učinio sam ono što dolikuje menadžeru jednog kluba kao što je Čelsi. Stajao sam na pravom mestu i čekao pobednike da im čestitam. Svi igrači Arsenala išli su normalnom putanjom i nisu mogli da me zaobiđu stoga smo se i pozdravili. Mogao je da me zaobiđe samo neko ko nije želeo da se pozdravi sa mnom. To što neko nije išao u mom smeru, nije tema za razgovor – rekao je u svom stilu Murinjo.

Nakon toga, Murinjo je na putu do svlačionice u publiku bacio medalju, koju je uhvatio 10-godišnje dečak, nakon čega je Portugalac objasnio svoj potez.

– To je medalja za gubitnike. Biće to dobro za njega, da pamti i kada se gubi – rekao je Murinjo.

https://www.youtube.com/watch?t=69&v=OLlGq0Gxg-E

(Izvor: Youtube/Footy MOTD 3)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter