28
Košarka

PARTIZAN SE SVE VIŠE OSIPA: Još dvojica odlaze, šta će biti sa crno-belima?

Objavljeno: 01.08.15 u 14:14

Nakon Nemanje Bezbradice, još dvojica igrača napustila su KK Partizan. 

Kako prenosi Mocartsport, Janis Kuzeloglu i Andreja Milutinović na pragu se odlaska iz redova crno-belih.

Iako je najavljivan kao veliko pojačanje, grčki košarkaš nije dobio pravu šansu tokom jedne sezone u Partizanu. 

Što se tiče Milutinovića, on je i dalje igrač Partizana, ali se očekuje da ode tokom leta.

Podsetimo, do sada su iz Partizana otišli Nemanja Bezbradica, Boris Dalo, Saša Pavlović (Panatinaikos), Nikola Milutinov (Olimpijakos), Dragan Milosavljević (Alba Berlin) i Milan Mačvan (Armani Milano).

0
0

28 Komentara

  1. ZASTO VI GROBARI ZALITE NAS KOJI SMO 3 TITULE UZELI 10 PUTA VAS U SEZONI GAZILI IGRAMO NAJELITNIJE TAKMICENJE TRECI PUT ZA REDOM,,NAMA JE DOSTA COVIC DAO SAMIMI TIM STO JE SASTAVIO TIM,KOJI POBEDJUJE MAKABI,GALATU,LABORAL;VALENSIJU,P.A.O A VAMA KAO NAS ZAO,,KOJI SMO VAS TACNO 10 PUTA GAZILI U JEDNOJ SEZONI,,,EJ,,,MA KAKO SE ZVAO I MA KAKO NASTAO TIM KOJI TAKO MUCI VAS GROBARE CE NAMA DELIJAMA BITI U SRCU,,,HEE,HE

    0
    0
    Odgovori
  2. Ako treba nek odemo u petu ligu , samo da ne menjamo ime kluba kao cigani… Ipak mnogo godina srece i radosti sam proziveo sa Partizanom … Ima se kredita…

    0
    0
    Odgovori
  3. Gospodo hajde da budemo realni i da emocije ostavimo po strani .A ta realnost je sledeca … Covic je covek koji gleda samo profit i zaradu , sve sto radi , gleda kroz novac .Za svaki ulozen 1 euro uzece 2 . Kada mu bude istekao ugovor koji je napravio sa upravom Zvezde a ugovor je takav da kada istekne on ce povuci sve sto je ulozio i mnogo vise , klubu nece ostati apsolutno nista . Vratice samo ime Crvena Zvezda i od inventara jedan veliki KATANAC kojim ce ona ista uprava koja je prodala sa tim ugovorom sve zarad sice koju su stavili u svoj djep , zakljucati vrata kluba i cekati da krene privatizacija kako bi prodali samo to ime , opet za neku sicu . Dakle ako je to Zvezda koju volite i kojoj se radujete , svaka cast . Meni ce ipak srce biti punije i u drugoj ligi , ali sa ponosom jer , nije sramota nemati .

    0
    0
    Odgovori
  4. bitno da su dulei uprava na moru zabole njih za klubom kuzeoglu njima da nije imao šanse ovaj dule koliko je dobar toliko je budala

    0
    0
    Odgovori
  5. Mozda se Danilovic aktivira, pa ponovo zaigra?! Paspalj ima zdravstvenih problema, dok Djordjevic i Divac imaju druge obaveze!

    0
    0
    Odgovori
  6. Da su valjali napravili bi bolji rezultat..da su junaci ne bi pobegli kad je najteze..
    ne mislim da je smak sveta,doce mladji,zeljni dokazivanja,mozda bude bolja sezona nego ova protekla nikad se ne zna..
    ima dosta dobrih igravca u zemlji pa ne treba brinuti!!

    0
    0
    Odgovori
  7. I u vaterpolu je bilo isto, pa prođe godina – dve i ko je opet prvak? Pa PARTIZAN NARAVNO. Tako će i u košarci, sve što je brzo to je i kuso.

    0
    0
    Odgovori
    • Daj boze da si u pravu ,da Zvezda i u kosarci bude prvak Evrope ,kao sto je bio u vaterpolu..pa nema veze za domace titule, pa niko ne ocekuje da se bude prvak po 20. god u nizu. A vaterpolo je pravi odraz sporta u Srbiji ..Partizanu bazen na poklon od drzave, koji oni usput iznajmljuju ,a Zvezda placa termine. Bolje da cutite ..

      0
      0
      Odgovori
      • VK Partizan je šestostruki prvak Evrope za tvoju informaciju i među tri najtrofejnija kluba u svetu,a nije veštačka tvorevina koja traje maksimalno dve sezone.
        Prva postava VK Partizan je jedno vreme bila i prva postava Jugoslavije.I to da ti kažem da znaš,da pročitaš nekoliko puta da zapamtiš…
        A o titulama u SFRJ,SRJ,SCG,Srbiji da ne pričamo.
        Zato bolje ćuti i ako si mlad toliko,imaš brate internet i wikipediju pa pogledaš da ne lupetaš svakave gluposti…
        I još samo ovo,da zapamtiš:
        VK PARTIZAN JE INSTITUCIJA ZA SVE KLUBOVE U OVOJ DRŽAVI…

        0
        0
        Odgovori
        • Nalupa se ti za sve pare.. potpuno si promasio temu ,niko ne spori sve te uspehe Partizana u vaterpolu , samo mi je smesno to sto sve uspehe Zvezde morate da omalovazite .. evo u vaterpolu smo kao vestacka tvorevina , a mi zadnji prvak Evrope koji je Srbija imala. U kosarci su to kao titule na sljaci. U fudbalu ,kao nisu igrali englezi pa se ne vazi to sto smo prvacci Evrope, ili nismo bili prvaci sveta ,to je kao Tojota kup. A evo ti budi posten ,pa reci kako mozemo da budemo ravnopravni sa vama u vaterpolu ,kada ste vi dobili za DZ bazen od drzave , za koji plus uzimate pare .. a Zvezda mora da placa termine i za treninge i za utakmice..

          0
          0
        • Opet klasicno spinovanje, ali od vas smo to vec navikli … Jeste kompletan tim partizana (ups malo p, al mrzi me da ispravim) igrao u reprezentaciji, ali zbog cega? zato sto je vas trenercic, a slucajno i trener reprezentacije uslovljavao – ako hoces da budes u reprezentaciji, MORAS da dodjes u partizan… PRC velikan

          0
          0
  8. Zapamtite ljudi jednu stvar . Nicija nije do zore gorela . Pa nece ni vasa . Budjet i sve sto sada imate je prica tajkuna i aktuelnog rezima . Radujte se jos malo ali kada Gospodin Covic bude odlazio idu i novci a tada se bojim ne da cet biti upropasceni , tada cete videti katanac na vratima Crvene Zvezde ili kako se sada vec zove taj vas klub . Ja jesam svim srcem uz svoj klub ma u kakvoj situaciji bio , ali jedno je sigurno . Sve sto se desava sa nasa dva najveca kosarkaska kluba danak ce platiti kosarka u celini a vi se i dalje radujte i svadjajte oko nekih , slobodno kazem zalosnih stvari koje se desavaju u nasim klubovima . A Partizan ce stati na noge , pa makar i u nekoj nizoj ligi ali dostojanstveno . Klub ce postojati ali vas trenutni uspeh ce vas kostati , mnogooo…

    0
    0
    Odgovori
    • Sto nisi pazio na srpsku kosarku za vreme Bokija i Ivice?Sto se nisi bunio kada je tvoj guru dovodio po pet mladih talenata na svaku poziciju i tako unistio dosta momaka koji nikada nisu mogli da dobiju pravu sansu.Sve ste otimali i placali sakom i kapom kako ne bi presli u neki drugi klub!!!

      0
      0
      Odgovori
  9. KK DRUGA LIGA da te podsetim kako KK Crvena Zvezda ne postoji od 2011,tako da ova tvoja prica o neispadanju ne pije vodu.
    Bolje i da igramo drugu ligu nego da ne postojimo i zovemo se nekim drugim imenom.Toliko. 😀

    0
    0
    Odgovori
  10. A šta bi sa sistemom, institucijom, časovima ljubavi??!! E batine lopovske, kako ste smejali tako i žanjite…Sve se vraća, sve se plaća!! ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE!! P.S. SAMO ZVEZDAŠICE RAĐAJU PRAVE MUŠKARCE!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter