0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LIGA EVROPE PRIORITET: Voša prekinula razgovore o odlascima igrača!

Objavljeno: 01.08.15 u 15:21

Sportski direktor FK Vojvodina Ljubiša Dunđerski, danas je izneo zvaničan stav predsednika crveno-belih Zorana Šćepanovića, Uprave i sportskog sektora kluba, vezan za razgovore u eventualnim transferima igrača Novosađana. 

– Od danas prekidamo sve razgovore o mogućim odlascima naših igrača – rekao je Dunđerski. – To se odnosi na priče o transferima u klubove u zemlji i inostranstvu i trajaće sve dok igramo u Ligi Evrope, zbog fokusiranosti igrača na predstojeće obaveze koje se nalaze pred timom. Pozivamo i medije da se uzdrže od razgovora s našim prvotimcima na tu temu – rekao je Dunđerski.

Razlog za donošenje ovakve odluke, kako je pojasnio sportski direktor Vojvodine, je činjenica da je poslednjih dana u javnosti bilo dosta reči o navodnim odlascima fudbalera Vojvodine u druge sredine, pre svih o Mirku Ivaniću, za koga se govorilo da treba da pređe u Crvenu zvezdu, a pominjali su se i neki drugi klubovi.

 
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter