8
Domaći fudbal

DVE BOMBE NA MARAKANI: Bivši reprezentativac iz Španije se vraća kući, pojačanje i iz Rusije

Objavljeno: 01.08.15 u 22:12

Fudbaleri Crvene zvezde su na mizeran način startovali sezonu: (pre)rana eliminacija iz kvalifikacija za Ligu Evrope, tri meča Superlige Srbije i saldo od svega pet bodova uz jednu jedinu pobedu…

Problemi za trenera Grofa Božovića vidljivi su na svakom koraku, a jedan od većih, kako se barem veruje među navijačima ovog kluba, jeste efikasnost i završnica u napadu.

Upravo zbog toga popularne Delije ne propuštaju priliku da zvižde Džošui Parkeru, cenarforu tima, kada god dođe u posed lopte, a od odlaska reprezentativca Antigve i Barbude, čini se, neće biti ništa.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ipak, kako saznaju Novosti, napad kluba sa stadiona „Rajko Mitić“ bi ipak mogao da dobije veliko pojačanje i to iz Španije.

Naime, bivši igrač Crvene zvezde i nekadašnji reprezentativac Srbije, Dejan Lekić, sasvim iznenada se pojavio kao potencijalna transfer meta slavnog kluba.

Iskusni 30-godišnji napadač neće nastaviti svoje putešestvije španskim Eibarom, ali je u red za angažmanom ovog igrača stao Sporting iz Hihona. Uprkos tome, Lekić je navodno spreman da prihvati poziv čelnika bivšeg kluba i vrati se na stadion „Rajko Mitić„.

Ipak, Lekić bi vrlo lako mogao da ne bude jedino pojačanje u klubu iz Ljutice Bogdana.

Portugalski bivši mladi reprezentativac Pele je otpao zbog visine primanja koje je zahtevao, ali vezista Mordovije, Mičel Donald bi navodno mogao da pristigne već početkom naredne nedelje, baš kao što smo ranije preneli.

Ruski klub mora da se reši jednog broja stranaca, a 26-godišnji fudbaler koji je nastupao i za Ajaks,  Viljem i Rodu spreman je da dođe u Beograd.

FOTO: wikipedia
FOTO: wikipedia
0
0

8 Komentara

  1. Ne mogu da verujem da neko ydrave pameti može da vraća onog Dejan ,,Drvo,, Lekića .Pa nismo mogli da dočekamo da ga ne gledamo više.Pa čovek nema veze sa fudbalom.Klasičan menađerski igrač.Sramota !

    0
    0
    Odgovori
  2. Kakav crni lekic, mi nemamo problem sa spicevima vec sa veNim redom i odbranom, nema ko da odigra, proigra, sutne iz igre sa 20m, dok je Milijas tu bio sve je bilo OK….M’Bodju pruziti priliku da igra, decko je velikimpotencijal, britak, hrabar, bori se i oseca igru, oseca se njegov nedostatak utakmica ali on ako ga malo podrzite moze biti buducnost naseg kluba….

    0
    0
    Odgovori
  3. Mandov,i da nebiste opet progutali mamac obratite pažnju da novinar uz svako ime stavlja reč ,,navodno,,što znači da ni on više neveruje u bajke. Nemate više love a lašov Terza je obećao titulu. Zato ona budala u Partizanu juče izvodi drugi tim jer zna da ima lufta. Ni sa Nikolićem koji se zove sudija nemožete ništa.

    0
    0
    Odgovori
  4. Nislija ne smaraj, gol jeste bio iz ofsajda ali sve ostalo sto navode jeste regularno, inace u onoj situaciji retko ko moze da vidi da li je bilo ofsajda ili ne iz prve i da reaguje, ako mislis da znas da sudis sto ti onda ne mases zastavicom??? posed lopte 65:35, govori da samo napadali stalno ali mnogooooo slaba realizacija, jos nisam video da pobedi neko sa ovako malim posedom lopte.

    0
    0
    Odgovori
    • U pravu si. Osim gola iz ofsajda je sve bilo regularno. I mozda zutog pa crvenog kartona Rosicu zbog pozdravljanja svog deteta. I mozda sviranja svakog kontakta igraca Radnickog. I mozda produzetka od 7 minuta. I mozda sumnjivog penala. I mozda nepostojeceg indirektnog udarca. Ako izuzmemo ove sitnice sudjenje je bilo fenomenalno.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter