6
Domaći fudbal

Foto: STARSPORT

SL: Sve je spremno za spektakl na Marakani

Objavljeno: 31.07.15 u 09:52

Crvena zvezda je novu sezonu u domaćem šampionatu otvorila sa dva gostovanja sa kojih je donela četiri boda, jedni bi rekli malo, drugi sasvim dovoljno s obzirom kako igra tim Miodraga Božovića.

Da im početak sezone i prilagođavanje na nove okolnosti protekne što lakše, kada su u pitanju brojne novajlije, pobrinuli su se navijači koji su i za večerašnji meč sa niškim radničkim najavili spektakl, a uprava im je pomogla u tome pošto je otvorila kapije stadiona Rajko Mitić pa se očekuje da na tribinama bude veliki broj navijača.

Što se tiče kadrovske situacije trener Božović ne može da računa na Petra Orlandića koji se povredio na treningu, kao ni na Rendulića koji će biti spreman tek za naredno kolo pa će tandem štopera ponovo činiti mladi Jovanović i ništa iskusniji Mbođ.

Trener Božović je u najavi meča najavio da njegovoj ekipi neće biti lako da dođe do tri boda.

– Očekuje nas mnogo važna utakmica, pogotovo posle remija u Gornjem Milanovcu. Neće biti nimalo lako jer je Radnicki pokazao dobar fudbal u prva dva kola. Iskusan su tim i ne smemo da se opustimo. Bitno je da pobedimo, posebno posle raznih afera, da se oni koji nas kritikuju i izmišljaju malo smire, rekao je Božović na jučerašnjoj konferenciji za medije.

Kada je u pitanju Radnički klub iz Niša je osvojio tri boda u prva dva kola pošto je pred svojim navijačima savladao OFK Beograd nakon uvodnog poraza od Borca u Čačku. Zanimljivo je da će u gostujućem timu biti i pojedini bivši igrači Zvezde poput Vladimira Bogdanovića, Nikole Ignjatijevića, Marka Blažića i Miloša Trifunovića.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Crvena zvezda – Radnički Niš 20.30
Stadion: Rajko Mitić
Sudija: Bojan Nikolić

Crvena zvezda: Rajković, Petković, Jovanović, Mbođ, Ibanjez, Kovačević, Savićević, Vered, Katai, Parker, Jović

Radnički: A.S. Jovanović, Petrović, Bulatović, Lakić-Pešić, D. Bulatović, Bogdanović, Đorđević, Marjanović, Đuričković, A.M. Jovanović, Trifunović

[/stextbox]

 

Pogledajte na koji način su navijači najavili večerašnji meč i koje veliko pojačanje bi Crvena zvezda mogla da dobije već ovog vikenda.

0
0

6 Komentara

  1. I jedan i drugi klub vodi SNS a ceo Nis zna da je u predhodnom kolu OFK pustio Radnicki,tako da ce veceras biti „neizvesno“. Uprava napolje!

    0
    0
    Odgovori
  2. Neki igramo sa Sampdorijom i Steauom, a nekima je Radnički spektakl… Samo vi držite svlačionice otključanim, i nema frke za rezultat! 😉

    0
    0
    Odgovori
    • СИНЕ МИ ИДЕМО ДА ГЛЕДАМО НАШ КЛУБ НААААШ КЛУБ !!!МА КАКАВ ДА ЈЕ И КАД ЈЕ НАЈГОРИ И КАД ЈЕ НАЈБОЉИ А ТИ ИДЕШ ДА ГЛЕДАШ ДРУГЕ ПА ТИ ЗАТО ПАШЧАРА ЗВРЉИ ПРАЗНА СЕМ КАД ЈЕ ДЕРБИ ПА ЈЕ ПОПУНЕ НАЈБОЉИ НАВИЈАЧИ НА СВЕТУ !!!!!! И ОД ОВАКВЕ ЗВЕУДЕ СВИИИИИ ОД РЕДА ИМАТЕ КОМПЛЕКСЕ !!!!!! КАД ТЕШКП ЈЕЕ КАД ЈЕ ЛОШЕ И КАДА ТИ НЕ ИДЕЕ ТЕБЕ ЋЕЕЕЕ НАША ПЕСМА НОСИТИ ДО ПОБЕДЕ!!!! ППСТАВЉАЈ СТАНДАРДЕ НАБАДАЈ КОМПЛЕКСЧИНЕ !!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter