1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ: U Borcu se vidi Lalatovićev pečat, biće teška utakmica

Objavljeno: 31.07.15 u 15:52

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević oprezan je pred duel sa čačanskim Borcem i uoči ovog duela pohvalio je kolegu Nenada Lalatovića i čestitao Vojvodini na sjajnom rezultatu u Ligi Evrope.

– Najpre bih želeo iskreno da čestitam Vojvodini na velikom uspehu i odličnoj igri protiv Sampdorije. Fenomenalan rezultat. Mislim da je tako nešto potrebno srpskom fudbalu. Očigledno je da ovde ima kvaliteta bez obzira na sve što se priča. Veliko bravo od mene lično treneru Zagorčiću, igračima i stručnom štabu Vojvodine. Što se tiče utakmice protiv Borca, bez obzira na to što je tek treće kolo, idemo u goste lideru na tabeli. Borac je i prošle godine imao dobar tim sa kvalitetnim pojedincima. Više su kuburili sa rezultatom nego sa igrom. Ove godine su po meni napravili pametan potez angažovanjem trenera Nenada Lalatovića. Sa druge strane i Lala je doneo hrabru i ispravnu odluku. Očigledno je želeo da nastavi da se edukuje i da radi – rekao je Milojević i nastavio:

– Njegov pečat se vidi u ekipi Borca koja igra atraktivno, disciplinovano i timski. Imaju veliki motiv. Svaka čast, samo tako neka nastave i nema sumnje da je pred nama teška utakmica. Moramo da budemo odgovorni na terenu, disciplinovani, takođe sa velikim motivom kako bismo parirali takvom timu. Vidim da je Lala nama prepustio ulogu favorita, ali mislim da u ovakvim utakmicama nema favorita. Očekujem da stadion bude ispunjen do poslednjeg mesta. Čačak to i zaslužuje. Spremićemo se da odigramo na najbolji mogući način, kao što smo to činili i do sada. Imali smo niz utakmica u ritmu četvrtak-nedelja. Prethodne dane i tu neku malo dužu pauzu iskoristili smo da se više odmorimo psihički nego fizički kako bismo bili u što boljoj formi za Borac. Mogu da obećam da će biti dobra i zanimljiva utakmica. Pozivam i ovom prilikom čačansku publiku da dođe i da uživa u fudbalu – izjavio je Milojević.

Utakmica Borac – Čukarički počinje u subotu u 20 časova. Prošle sezone meč ovih rivala na stadionu kraj Morave završen je bez pobednika – 0:0.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter