9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOŽOVIĆ ZAČUĐEN: Kome su vikali navijači? Pa ako treba da idemo posle tri kola, hajde da idemo!

Objavljeno: 31.07.15 u 23:15

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je posle još jednog neuspeha njegovog kluba da prvenstvo nije gotovo i da mu zvižduci sa tribina ništa ne znače.

– Gosti su se odlično branili i stvarali nam dosta problema naročito pre isključenja, zaslužili su bod. Rajković nas je spasao u poslednjem minutu prvog poluvremena. Posle isključenja smo stvorili nekoliko prilika i nismo ih iskoristili. Imali smo mnogo centaršuteva, ali malo dobrih, jer Radnički ima visoke igrače i postavio se tako damo jedino mogli da centriramo – prokomentarisao je Božović.

On se osvrnuo i na povike sa tribina, i rekao u svom stilu:

– Sada ćete vi da iskoristite ovo i kažete kako ovaj lupa. Kome su vikali? Ako neko misli da treba da idemo posle tri kola onda hajde da idemo. Ne vidim da je kraj prvenstva – poručio je ‘Grof’.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Bilo je komentara i da nedovoljno priliku dobijaju Marko Grujić i Mihajlo Ristić, dok Parker i Savićević nezasluženo dobijaju šansu, a Božović je i za to imao spreman odgovor.

– Ne forsiram Parkera i Savićevića. Ovaj drugi je bio najbolji na pripremama, može mnogo da trči, a Zvezdi su potrebna ta dva igrača ispred odbrane. Do sada su igrali oni koji su najviše trenirali i igraće on koji se dokažu. Nemam pritiske ni uprave, ni menadžera. Sve što se dešava je do mene – istakao je Božović.

Njegov kolega na klupi Radničkog iz Niša Milan Rastavac bio je mnogo smireniji i zadovoljniji.

– Došli smo ovde da ostanemo neporaženi, taj takmičarski cilj smo ispunili. Značiće nam ovaj bod, ali tek je treće kolo i ne smemo da upadnemo u euforiju. Imali smo i mi sreće, ali imala je i Crvena zvezda. Prezadovoljan sam – poručio je Rastavac.

Pogledajte i fotogaleriju sa ovog meča koji je na kraju završen rezultatom 1:1.

0
0

9 Komentara

  1. Da li je bre moguće da ovde niko ne vidi suštinu problema?
    Prekinite bre da pljujete te klince, pa nisu oni krivi što ne znaju da igraju fudbal. A znaju ga manje nego pola od nas koji pišemo ovde komentare, realno…pitanje je samo zašto onda oni igraju?

    NIje kriv ni taj Božović. Boli njega uvo, on je ovde doveden kao figura, za to prima pare, i od njega se ništa ni ne traži ni ne očekuje. Prosto, eto, moramo da imamo trenera, po pravilima..

    Ceo problem je u tome što je Zvezda (kao i drugi klubovi, ali Zvezda kao ubedljivo najveći klub ima i najveći problem) odavno postala ništa drugo nego samo neko ime, poligon i paravan preko koga se kupuju minuti u prvom timu.
    Minute kupuju menadžeri za svoje igrače koje drže u šaci, a kupuju ih, pogađate, od glavnog bandita, gdina Terzića.
    Tako je Zvezda samo neki izložbeni salon u kome Terzić (i oni pre njega, ali ovaj je objasnio lopovluk i kriminal) određuju cenu mintuaže za svakog fudbalera (menadžera). On uzima sve pare, on određuje ko će i koliko igrati, ko će doći u klub, naravno, po dilu koji napravi sa menadžerima koji ga za to plaćaju.
    Dakle, svako ima svoju računicu, sem…Zvezde i nas miliona koji za nju navijamo i koji je volimo…

    0
    0
    Odgovori
  2. pa dobro grofe ,svi smo mi ovnovi,a tebi ne igra najbolje ocenjeni igrac sredine terena,ni ovaj drugi isto tako…
    mi smo ovnovi koji znaju da ne igraju igraci koji nemaju „menadzera“,ma ne nema to veze sa tim…
    znaci cela Srbija je Glupava i ne vidi i ne zna realno stanje
    zadojen sam crveno belim mlekom i odmah sam rekao i kazem i sad j.bo vas onaj ko vas je doveo,od prvog do poslednjeg

    0
    0
    Odgovori
  3. Čitam ove komentare mandova i nemogu da poverujem da Vi i dalje verujete da je kriv trener, ili Tole . Zar je moguće da ste svi ograničeni. Uprava koja u trećem kolu obezbedi da im sudija celu utakmicu nateže je znači svesna da ima boraniju od tima. Ovaj čovek bi već zbrisao jer je svoj autoritet stavio na kocku da nije velikog gospodara koji ga je doveo. Po starom receptu sada će Terza pošteni (još mu nije počelo suđenje) da Vam baci malo prašine u oči tipa,, Zvezda dovodi Ivanića,na skeneru Grofa Gaćinović, stiže pojačanje iz Ajaksove škole. Vi kao zamorčići sve progutate.

    0
    0
    Odgovori
  4. Pali avion veliki vodjo da ovog seoskog kmeta vratimo odakle si ga doveo i sve troskove puta platiti i vratiti pare nazad narodu

    0
    0
    Odgovori
  5. Otišao bi on, al’ je avion na remontu… 🙂
    Sve mi nešto deluje da će ponovo leđa da ga stegnu, pa će kroz prozor da izlazi kako bi izbegao novinare… 😀

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter