3
Fudbal

ALBANCI PRETE – HOĆE LI IKO REAGOVATI: ‘Kraj utakmice značiće i kraj tvog života!’ (FOTO)

Objavljeno: 31.07.15 u 21:05

Na meču Kukeši-Legija Varšava, koji je prekinut zbog divljanja albanskih ‘navijača’ kada su kamenom pogodili fudbalera Legije, to nije bio jedini incident.

Sam taj potez i prekid meča bio je dovoljan da se kompletna fudbalska javnost u regionu, a i šire, zgrozi i osudi ga, ali tu divljaštvu albanskih navijača nije bio kraj. Naime, oni su otišli toliko daleko da su istakli jezivu poruku u kojoj, slobodno se može reći, direktno pozivaju na linč!

‘Kraj utakmice značiće i kraj tvog života, ja nisam Sloven, ja sam Albanac!’ – glasio je neverovatno sraman transparent koji su albanski navijači istakli na utakmici između Kukešija i Legije iz Varšave.

A mi se pitamo, šta još treba da se desi da bi neko(čitaj UEFA) reagovala?

0
0

3 Komentara

  1. Pa zar niste do sada ukapirali povezanost i uefe i fife i svih medjunarodnih organizacija, ne vezano za fudbal, nego uopste, da ce sve uciniti da se kosovo primi u medjunarodne, sportske i sta ja znam, institucije, a albanija potom pripoji tom istom kosovu koje i dalje neki tzv.SRBI smatraju srpskim, i da nema te sile koja ce to spreciti, osim ukoliko tzv. ruska braca ne urade nesto po tom pitanju (a zna se koliko su u istoriji to cinili), a ovo sad sto se dogadja, vezano za albaniju, e to je samo podloga za ono sto ce uslediti, odnosno da mogu da rade sta hoce i da ce veoma uskoro doci ili do kraja njihovih i svetskih nadanja (ukoliko se umesa rusija, a u to cisto sumnjam) ili ce doci do rata, onog velikog, koji uopste ne vidim kao nerealno resenje…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter