0
Košarka

FOTO: STARSPORT

NA ISTOJ ADRESI: Mega Leks ostaje u Sremskoj Mitrovici

Objavljeno: 30.07.15 u 16:06

Mega Leks prošle sezone bio je domaćin u hali ‘Pinki’ u Sremskoj Mitrovici, a odlična energija koju su igrači dobijali od tamošnje publike bila je razlog da ekipa ostane na istoj adresi i sledeće sezone.

Mega Leks, inače beogradski tim, kao treći tim iz prestonice Srbije nema pravo da svoje domaće utakmice igra u Beogradu, zbog ograničenja regionalne ABA lige na samo dva tima iz istog grada. Zato je Mega prethodnih godina često menjala gradove u kojima je bila domaćin, pre dve godine to je bilo Smederevo, a prošle Sremska Mitrovica.

Očigledno je dobra vibracija koju su igrači dobijali sa tribina dvorane ‘Pinki’ bila dovoljna da i sledeće sezone Mega Leks bude domaćin u Sremskoj Mitrovici.

– Zadovoljni smo prijemom, organizacijom i podrškom koje smo prošle sezone imali u Sremskoj Mitrovici. Verujem da smo uzvratili na pravi način svojim igrama i ponašanjem na parketu, tako da je nastavak saradnje bio logičan potez – rekao je direktor kluba Goran Ćakić.

On je ponovo pozvao Mitrovčane da i u narednoj sezoni pomognu klubu da ostvari još bolje rezultate.

– U novu sezonu ulazimo sa još većim ambicijama, pa zato pozivam ljude iz celog Srema da u velikom broju nastave da podržavaju naš mladi tim – pozvao je Ćakić.

Mega Leks u prva dva kola ABA lige igra protiv dva beogradska kluba, prvo protiv Crvene zvezde u ‘Pioniru’, a onda će, sada znamo, u Sremskoj Mitrovici ugostiti Partizan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter