0
Evropske lige

BRUKA: Španski AS proglasio Mihajlovića ‘hrvatskim trenerom’ (FOTO)

Objavljeno: 30.07.15 u 08:51

Španski ugledni list „AS“ proglasio je bivšeg selektora reprezentacije Srbije i sadašnjeg trenera Milana, Sinišu Mihajlovića „hrvatskim stručnjakom“.

Naime, trener Milana, Siniša Mihajlović, izjavio je da želi da „ostavi dobar imidž“ protiv Real Madrida, u prijateljskoj utakmici koja se igra u  četvrtak u Šangaju u Kini u 14.00 sati povodom „Međunarodnog Kup Šampiona“.

– Mi želimo da ostavimo dobar imidž protiv Madrida. Naš cilj je da ostavimo dobar utisak, jer želimo da budemo u grupi najjačih timova u Evropi. Nadam se da će u našoj igri doći do poboljšanja i ja bih voleo da vidim u mojim igračima pravi stav. – rekao je srpski trener Milana, a upravo ovaj citat preneo je španski list AS.

Zanimljivo, ovaj list je Mihajlovića opisao kao „hrvatskog stručnjaka na klupi Rosonera“ o čemu se možete uveriti i ovde putem ove fotografije.

Inače, Mihajlović, je govoreći o meču s Realom otvorio vrata mogućim promenama u postavi, podsetio da je „nastup važniji od samog ishoda u ovoj fazi sezone“.

– Mi ćemo pokušati da pobedimo, ali to sada nije toliko važno. Važno je da ostavimo dobru sliku o nama – rekao je bivši selektor Srbije.

Uprkos visokim temperaturama u Šangaju, Milan ne skreće sa kursa.

– Imali smo ovakve uslove ove nedelje, ali sada mislimo samo o igri. Znamo da Madrid je veoma jaka ekipa – podvukao je Mihajlović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter