0
Evropske lige

TO MOŽE SAMO ON: Murinjo imao posebnu poruku za SUPRUGU Rafe Beniteza!

Objavljeno: 29.07.15 u 12:16

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo imao je šta da odgovori suprugi Rafaela Beniteza, koja je ove nedelje izjavila kako njen muž redovno čisti nered za Portugalcem. 

Benitez je vodio tri kluba posle Murinja, ali je samo Inter nasledio direktno od Portugalca, što je ovaj na svoj način iskoristio za kontranapad protiv Seare Monserat, koja je rekla – “sređujemo nered koji je Murinjo ostavio“.

– Uz svo poštovanje, dama je malo pobrkala lončiće. Ovo nije uopšte smešno, vidite da se ja ne smejem – njen muž je u Čelsiju zamenio Roberta di Matea, a u Real Madridu Karla Anćelotija. Jedini klub gde je Benitez došao odmah posle mene bila je klupa Intera iz Milana – gde je za šest meseci uništio najbolji tim u Evropi – rekao je Murinjo i nastavio u svom stilu:

– Takođe, mislim da nije u redu da misli na mene i priča o meni. Trebalo bi da se koncentriše na svog muža i povede računa o njegovoj dijeti, tada bi imala daleko manje vremena.

Pogledajte i lepe golove sa meča Čelsi – Barselona, odigrane noćas na američkoj turneji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter