1
Košarka

SIMONOVIĆ: Sjajna atmosfera, svi momci su za primer

Objavljeno: 29.07.15 u 12:52

Iza njega je sjajna sezona u kojoj je na većini utakmica u dresu renomiranog francuskog tima Po Orteza ubacivao preko 20 poena i bio istinski lider tima. Kada se doda i svetsko srebro iz Španije, jasno je da je Marko Simonović tačno tamo gde i treba da bude – na pripremama A reprezentacije u Kranjskoj Gori. 

– Dobro se radi. Naporno jeste, ali je atmosfera sjajna, a u takvom ambijentu se sve mnogo lakše podnosi. Imamo i nekoliko novih igrača, koji su se brzo i kvalitetno uklopili u sistem. Svi momci su stvarno za primer – objašnjava Simonović.

„Orlovi“ rade punom parom i potpuno su koncentrisani na pripreme za Evropski šampionat koji svi željno očekuju.

– Kontinentalno takmičenje će biti vrlo kvalitetno, a konkurencija jaka. Sve ekipe doći će u najboljim mogućim sastavima, maksimalno motivisane i spremne da naprave vrhunski rezultat. Zbog toga svakoj utakmici moramo da pristupamo izuzetno ozbiljno uz prikazivanje maksimuma na parketu – naglašava Simonović.

Prvu utakmicu na pripremama, srpski reprezentativci odigraće u nedelju, 2. avgusta protiv Mađarske u Kranjskoj Gori.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter