2
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

KVALIFIKACIJE ZA LŠ: Partizan ispustio pobedu, ali dobar je i remi (VIDEO)

Objavljeno: 29.07.15 u 22:42

U trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona Partizan je u Bukureštu remizirao sa Steauom – 1:1 (0:0).

Postignut gol u gostima znači prtizanu, čak ga i remi bez golova vodi dalje, ali utisak je da crno-beli imaju za čim da žale.

Prvo poluvreme baš i nije bilo preterano sadržajno. Domaćin je krenuo agresivnije, Prtizan je potom uspostavio ravnotežu i imao nekolio šansi. Od 20-og minuta je igrao bez Valerija Božinova koji je anpustio teren zbog povrede. Evo svih šansi iz tog dela igre: 

Krenuo je šampion Srbije još agresivnije protiv slavnog rumunskog tima u nastavku. Počelo je dobrom akcijom i šansom Pope, ali su se potom ređale šanse za goste. Živković, pa Brašanac, da bi konačno mrežu zatresao Miroslav Vulićević u 62. minutu.

 

Propuštena je prilika da se duplira rezultat, Oumaru se spetljao. Ninković, koji je zamenio upravo spomenutog igrača je napravio faul, posle kojeg je Steaua izjednačila.

 

Igrao se 82. minut, i prekid je bio srećan po domaćina. Brašanac je u 90. minutu propustio sjajnu šansu za pobedu. Sa druge strane, Živković je spasao svoj tim poraza, pa Partizan pred revanš u Beogradu ima 1:1.

Steaua – Partizan 1:1 (0:0)
Varela 82 – Vulićević 62

Steaua: Koćokaru – Toska, Varela, Pap, Alsenat – Breveld (Tahar 75′), Muniru – Kipčiju, Popa (Tudorije 65′), Hamrun (Mihalčea 90+2) – Tade

Partizan: Živković – Petrović, Dornelaš, Balažic, Vulićević – Jevtović, Brašanac, Babović (S. Ilić 83′) – Živković, Umaru (Ninković 70′), Božinov (Šaponjić 20′)

 

 

0
0

2 Komentara

  1. Gde su sada oni koji rekoše da će Steaua dati 5-6 komada? Čemu tolika zloba kad srpski tim igra međunarodnu utakmicu i svaki uspeh donosi i poene Srbiji i rejtingu naših timova u Evropi. Možda je Steaua bolji tim i nije od nje sramota ni izgubiti ali bar u ovoj utakmici je bio Partizan taj koji je dominirao. Da nije bilo onog nesrećnog proklizavnja golmana Živkovića bio bi i pobednik u Bukureštu.
    U revanšu će i jedni i dugi igrati na sve ili ništa i ja verujem da će naš tim uz pomoć publike proći dalje… Treba svi da podržimo crno-bele a da zlobu ostavimo za domaću upotrebu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Људи, можда смо испустили побједу, али уз овакво трчање пред нама у реваншу, има да их изгазимо. Бики су на ону спарину ко на струју! Тако се игра за клуб. Чак и да су изгубили, кад играју срцем и душом, Гробари ће увијек да гину за њих. . .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter