0
Evropske lige

ČUDNA ISPOVEST: Dobio otkaz jer je odbio zahtev predsednika da ga uvrsti u tim protiv Barse! (VIDEO)

Objavljeno: 29.07.15 u 13:15

Neverovatnu i začuđujuću ispovest otkrio je bivši trener škotskog Hartsa Anatolij Korobočka o tome kako je dobio otkaz jer je odbio da u tim uvrsti – predsednika kluba Vladimira Romanova.

Harts su 2007. godine sa klupe predvodili Stiven Frejl i Anatolij Korobočka, a u predsezoni su igrali utakmicu sa Kataloncima u Edinburgu.

Korobočka tvrdi da je Romanov od njega zahtevao da ga uvrsti u sastav za tu utakmicu, iako ranije nije imao nikakvog iskustva u profesionalnom fudbalu niti je trenirao sa ekipom.

– Igrali smo prijateljsku utakmicu protiv Barselone i na tribinama je bilo 60.000 ljudi. Ronaldinjo je bio na vrhuncu forme, a Barsa je bila neverovatan tim – počinje priču Korobočka za Edinburg Ivining njuz.

– Neposredno pre utakmice, Romanov mi je prišao i zahtevao da ga pustim da igra. Nije se šalio, bio je mrtav ozbiljan. Kada sam ga odbio jer nije trenirao, on mi je rekao da neću još dugo ostati trener tima. Nedugo zatim me je otpustio – otkrio je Korobočka. 

Barsa je u tom meču pobedila rezultatom 3:1 golovima Ronaldinja i Đovanija Dos Santosa, a Korobočka je otpušten šest meseci kasnije u januaru 2008. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter