0
Evropske lige

ODZVONILO MU: Raul Garsija napušta ‘Visente Kalderon’

Objavljeno: 28.07.15 u 09:09

Pouzdani 29-godišnji vezista Atletiko Madrida, Raul Garsija, vrlo lako bi karijeru mogao da nastavi u ekipi Atletiko Biblbaa.

Ovaj momak je prošle sezone skupio 2700 minuta na terenu što je pad od nekih 400 minuta u odnosu na prethodnu sezonu. Uprkos svemu tome, Garsija je svoje zadatke obavljao na najvišem nivou.

Kako prenose inostrani mediji, Garsija bi mogao da bude posljednji je u nizu igrača koji bi mogli da napuste Atletiko Madrid uoči nove sezone. Prema pisanju španjolskih portala zainteresovan je Atletiko Bilbao.

Kako je Dijego Simeone već isticao da će Koke i Dijego Godin činiti nezamenjiv dvojac vezista u startnih 11, čini se da bi 29-godišnjak uskoro mogao da potraži novu sredinu i da vrlo lako može da napusti „Kalderon„.

Džekson Martinez, Lusijan Vieto, Janik Fereira Karasko već su stiglu u Madrid u tabor „Jorgandžija„, a uskoro bi mogao i Tijago Mota, te je čini se nastala „gužva“ za Garsiju koji je najavio „otvoreni razgovor sa Simeoneom“ pre konačne odluke.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter