0
Košarka

FOTO: KK Panathinaikos

KUZMIĆ ODUŠEVLJEN DOLASKOM U PAO: Ovo je veliki klub, sa velikim igračima i velikim trenerom!

Objavljeno: 28.07.15 u 20:50

Dosadašnji košarkaš šampiona NBA lige Golden Stejt Voriorsa, Ognjen Kuzmić, prešao je u redove Panatinaikosa i sa nestrpljenjem isčekuje rad sa trenerom Đorđevićem, ali i srpskim saigračima.

Kuzmić će u ekipi imati društvo u vidu centra Miroslava Raduljice i krila Saše Pavlovića, koji su takođe ovog leta pojačali ‘zelene’ iz Atine. Njegov dolazak u prestonici Grčke dočekan je sa velikim oduševljenjem, a svoje pozitivne emocije ne krije ni sam Kuzmić.

– Veoma sam zadovoljan i ponosan što ću biti deo tima sa takvom istorijom kao što je Panatinaikos. Ovo je veoma važno poglavlje u mojoj karijeri – rekao je Kuzmić za zvanični sajt Panatinaikosa.

– Za sada mogu da kažem jedino da sam srećan što ću raditi pod komandom sjajnog trenera kakav je Aleksandar Đorđević, sa kojim sam i u reprezentaciji, ali i sa velikim igračima kakvi su Dijamantidis, Focis, Raduljica, Pavlović i drugi – poručio je Kuzmić.

Srbija je tako dobila i trećeg reprezentativnog beka u grčkom prvenstvu, posle Raduljice i Nikole Milutinova koji će nositi dres najvećeg rivala Olimpijakosa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter