5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KARADŽIĆ: Savest mi je čista, odgovornost je Kokezina!

Objavljeno: 28.07.15 u 14:33

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislav Karadžić rekao je danas da mu je savest čista i da je za regularnost takmičenja u Superlige zadužen potpredsednik Crvene zvezde Slaviša Kokeza. 

– Sve ovo što se dešava nam nije potrebno. I dalje nismo izašli iz klupskih problema. Opet se priča o regularnosti, kome se to ne sviđa ima pravo da saziva konferenciju za štampu. Danas je demokratija, svi mogu da kažu šta hoće. Meni je savest čista. Potpredsednik Zvezde zadužen je za regularnost, a ako opet javnosti to ne odgovara, džabe smo krečili – izjavio je Karadžić na koktelu u FSS na oproštaju od selektora omladinaca Veljka Paunovića.

On je dodao da je FSS dostavio Tužilaštvu sve podatke o prošlosezonskim utakmicama koje je UEFA stavila pod sumnju, kao i podatke o utakmici OFK Beograd – Crvena zvezda 2:6.

– Videćemo da li će biti kazni za fudbalska nedela, ako se dokaže da ih je bilo – poručio je Karadžić.

FSS je otvorio i internu istragu o utakmici na Vračaru zbog sumnje da je bilo ulaska u svlačionicu OFK Beograda na poluvremenu.

0
0

5 Komentara

  1. Nije Kokeza namestio utakmice partizanu vec tole…nek mi neko kaze ko je vlasnik zurnala i zasto zurnal ne objavljuje komentare u kojima se iznosi istina o toletu i partizanu? Zasto zurnal objvaljuje samo grobarske komentare? Zasto zurnal stiti lopovluke toleta i partizana i zasto Zvezda smeta zurnalu?

    0
    0
    Odgovori
  2. Tole jeste los ali ni izbliza kao ovi sto ga napadaju. Zamerajumu cigani da je namestao titule Partizanu a svi znamo da je bio bolji za tri klase sto je,da je u zadnjih 7-8 god pobedio u 90%derbija,da je stvarao i prodavao igrace Mancesteru,Fiorentini,Dortmundu…Zameraju mu najvise beogradjani jer nema vise tramvaj lige, vec su oziveli i N.Pazar,Gornji M,Surdulica,Lucani,Nis…Skoro svi imaju reflektore itd. A ovi sto ga ruse(Blokeza,Tvorzic i Coki) njima je mesto u zatvor

    0
    0
    Odgovori
  3. Ljiga je najveca ali mu covek mora dati priznanje za to da ume da proceni coveka koji bi i rodjenu decu dao za pare pa tako i te uzima uz sebe (Dule savic, Savo Milosevic, Kokeza, Djoric i slicni)

    0
    0
    Odgovori
  4. Tebi savest čista????
    Pa Kokeza je naj toj funkciji.mesec dana,
    Šta ćemo sa predstavom prošlih 7 god.,Lopove najveći Srpskog fudbala.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter