0
Domaći fudbal

FOTO: StarSport

DEBITANT BOGOSAVAC: Sve ću uraditi za Partizan!

Objavljeno: 28.07.15 u 08:49

Fudbaleri Partizana su minulog vikenda slavili jednu od ubedljivijih pobeda u poslednjih nekoliko sezona, savladavši Jagodinu sa 6:0 na stadionu u Humskoj.

Osim u znaku goleade crno-belih ovaj duel protekao je i u znaku povrede bugarskog internacionalca, Ivana Bandalovskog koji je u prvom poluvremenu morao van igre.

Na njegovo mesto ušao je Miroslav Bogsavac, 18-godišnji produkt Partizanove akademije koji je upisao svoj prvi nastup za slavni klub.

Ovaj fudbaler ne krije da je presrećan zbog debija u seniorskom timu.

– Izvanrednan osećaj! Lepši debi nisam mogao ni da zamislim. Presrećan sam, pobedili smo 6:0… Možda sam očekivao i ranije da debitujem, ali, nikad nije kasno! Imam tek 18 godina – kaže Partizanov bek.

Bogosavac, momak koji se bolje služi levom nogom pa obično igra uz levu aut liniju, silom prilika je morao na desnu stranu zbog povrede Bugarina. On ne želi da sakrije reči stratega Zorana Milinković pre nego što je istrčao na teren u Humskoj.

– Šef mi je rekao da igram opušteno, ne srljam, ne idem glavom kroz zid. Radio sam ono što najbolje znam i to je to. Nije bilo treme, jedino što sam bio nezagrejan. Tačno, nisam igrao na svojoj poziciji, ali, sve za Partizan! – euforičan je Bogosavac.

Navijači su bili zadovoljni njegovom prvom rolom u seniorskom pogonu, a ni sam fudbaler sebi ne zamera previše.

– Zadovoljan sam, uvek može bolje, bilo je dobro za prvi put. Mogli smo još ubedljivije da slavimo – ističe mladi fudbaler.

On se osvrnuo na predstojeći okršaj kluba u kvalifikacijama za Ligu šampiona i duel sa Steauom.

– Idemo na pobedu, to se ne dovodi u pitanje. Verujem u prolaz dalje. Prija mi poverenje trenera, trudiću se da ga opravdam – poručio je Miroslav Bogosavac, prenosi Sportski žurnal.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter