0
Ostali sportovi

Foto: VSS

SP, KAZANJ: Sjajan start Srbije, pobeda na otvaranju protiv Crne Gore!

Objavljeno: 27.07.15 u 20:34

Evropski šampion i vicešampion sveta reprezentacija Srbije savladala je Crnu Goru sa 11:8 (2:1, 4:2, 3:4, 2:1) na početku Svetskog prvenstva koje se održava u ruskom Kazanju.

Naši momci su od samog starta meča sticali razliku i nametali ritam koji nikako nije odgovarao crnogorskim reprezentativcima. Prva četvrtina pripala nam je sa 2:1, a u veoma efikasnoj drugoj ‘delfini’ su otišli na plus tri.

Nastavak meča doneo je nešto veću neizvesnost i gotovo povratak u život Crne Gore kada je na isteku vremena predviđenog za igrača više Pašković ugurao loptu u gol Pjetlovića i smanjio na samo 7:6.

Međutim, Srbija je prepuna igrača velikog iskustva i kvaliteta i već u sledeća tri napada dva puta su pogodili Mandić i Prlainović za novih ‘plus tri’.

Povratka za Crnogorce više nije bilo, pa je Srbija veoma uspešno otvorila Svetsko prvenstvo. Miloš Žuk je na ovom meču odigrao jubilarni 100. meč za nacionalni tim, dok je 18-godišnji Nikola Jakiš upisao debi i prvenac za reprezentaciju na ovom meču, postigavši poslednji pogodak.

Srbija u sredu od 16:30h igra protiv Japana, a u trećem kolu se u petak izjutra od 11:10h sastaje sa Australijom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter