4
Evrokupovi

FOTO: PartizanFK

PARTIZAN OSLABLJEN U BUKUREŠTU: Bugarin ne putuje u Rumuniju

Objavljeno: 27.07.15 u 15:11

Odlični rezultati u prva četiri meča u sezoni odnosno četiri pobede uz gol razliku 13:0 prilično su ohrabrujuće za sve kojima su na srcu crno-bele boje uoči prvog meča 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Partizan u sredu gostuje rumunskom prvaku Steaui, ali Zoran Milinković neće moći da računa na bugarskog internacionalca Ivana Bandalovskog, koji je u meču protiv Jagodine doživeo povredu.

– Uradili smo ultrazvučni snimak povrede i ustanovili da postoji malo oštećenje vlakana, zbog kojeg će Ivan mirovati narednu sedmicu. Nije ništa strašno, međutim, ne želimo da rizikujemo o kakvoj god povredi da je reč, rekao je za Sport lekar crno-belih dr Ilija Rosić.

Međutim, izostanak Bandalovskog ne bi trebalo da predstavlja veliki problem pošto Milinković na toj poziciji ima na raspolaganju i iskusnog Miroslava Vulićevića.

Lepa vest za navijače Partizana je da je klub danas potpisao ugovor sa jednim od najvećih bisera srpskog fudbala, a stigla je i informacija ko će suditi meč u Bukureštu.

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter