0
Domaći fudbal

NOVI BRAZILAC U SUPERLIGI: Adriano došao u Novi Pazar zbog navijača

Objavljeno: 27.07.15 u 23:59

Fudbalski klub Novi Pazar ozvaničio je i predstavio danas svoje novo pojačanje, a u pitanju je Brazilac Adrijano Guera Strak, dosadašnji fudbaler hrvatskog drugoligaša Dugopolja.

Brazilac je na promociji istakao da je njegov dolazak u Novi Pazar prava stvar za njegovu karijeri i da se nada da će mu to biti odskočna daska za dalji napredak u karijeri.

– Sviđa mi se ovde. Dobio sam ponudu, razmotrio je i shvatio da je to dobar klub za mene. Verujem da ću biti efikasan, stalno ću davati sve od sebe i tako pomoći treneru i saigračima u prvenstvenim okršajima. Nadam se da ću posle otići u neki veliki klub – rekao je Adrijano na promociji u Novom Pazaru.

Kako je sam rekao, upoznat je sa navijačima Novog Pazara i oni su bili jedan od faktora da prihvati ponudu superligaša i potpiše ugovor.

– Na meni je da opravdam ukazano poverenje. Odgledao sam puno klipova o navijačima Pazara, mislim da prave atmosferu sličnu brazilskoj. Veliki broj ljudi dolazi na utakmice, vole svoj klub i to je jako bitno svakom fudbaleru. Daju nam snagu da igramo bolje – istakao je Strak.

Adrijano Guera Strak u karijeri je igrao za Travnik iz BiH, kao i brazilske klubove Čapekoenze i Huventud.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter