2
Košarka

NIŠTA OD PRELASKA U ZVEZDU: Panatinaikos ozvaničio dolazak još jednog srpskog centra (FOTO)

Objavljeno: 27.07.15 u 22:57

Od dolaska na klubu najtrofejnijeg grčkog kluba, Aleksandar Đorđević je doveo Sašu Pavlovića i Miroslava Raduljicu, a danas je PAO ozvaničio i dolazak trećeg Srbina ovog leta.

 Srpski centar Ognjen Kuzmić koji je do ovog leta bio član Golden Stejt Voriorsa, novog šampiona NBA lige, ponovo će se vratiti u Evropu. On je potpisao dvogodišnji ugovor sa velikanom evropske košarke Panatinaikosom, koji će od sledeće sezone sa klupe voditi selektor Srbije Saša Đorđević.

Kuzmić je sa Panatinaikosom potpisao dvogodišnji ugovor, a među ‘zelene’ dolazi kao slobodan igrač, pošto je prošle nedelje raskinuo ugovor sa novim šampionima NBA lige.

U svom novom klubu pored trenera Đorđevića imaće veliku podršku i u vidu saigrača na terenu, pošto su od ovog leta novi igrači Atinjana Miroslav Raduljica i Aleksandar Pavlović.

Govorilo se da će Kuzmić preći u Crvenu zvezdu, čak su neki ljudi iz košarke to otvoreno tvrdili u javnim nastupima na televiziji, ali je sada jasno da do toga ipak neće doći.

0
0

2 Komentara

  1. Ja neznam sto pisete nesto reda radi!Nikad Zvezda oficaijalno nije izjavila da zeli da angazuje Kuzmica vec su mediji to predstavili kao opciju tako da ovakvi naslovi nemaju svrhu,neka je momku sa srecom ima Zvezda rukovodstvo sigurno rade na transferima.Pozz.MKd

    0
    0
    Odgovori
  2. Nikoga mi moliti necemo, neka svako ide gde mu je bolje ali ni kaanije nikome necemo ciniti ustupke, drazi mi je Cirbes nego neki tamo nabedjeni Zvezdasi….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter