7
Košarka

NIŠTA NI OD ŠEHOVIĆA: Posle Ivanovića i drugi Crnogorac ne dolazi u Partizan

Objavljeno: 27.07.15 u 12:41

Posle najava da bi Nikola Ivanović umesto u Partizan mogao da pređe u redove Mega Leksa ni drugi igrač koji se dovodio u vezi sa srpskim vicešampionom nije imao previše strpljenja.

Naime, Sead Šehović je odlučio da prihvati ponudu podgoričke Budućnosti i posle četiri godine se vraća u Moraču. Crnogorski reprezentativac će topkom dana potpisati jednogodišnji ugovor sa Podgoričanima, prenose Vijesti.

Šehović je karijeru započeo u sarajevskoj Bosni, a za Budućnost je igrao od 2007. do 2011. godine, Usledile su četiri godine igranja u inostranstvu, najpre u Oldenburgu, a potom u Solnoku, Bajrojtu i MZT-u.

Zanimljivo je da za Budućnost igra i njegov brat Suad i da je i on nedavno produžio ugovor sa „đetićima“ te će prvi put još od juniorskih dana njih dvojica igrati u istom timu.

Pročitajte šta je trener Partizana Duško Vujošević rekao povodom odlaska Nikole Milutinova i zbog čega bi moglo da se desi da Boban Marjanović ne igra za Srbiju na Eurobasketu.

0
0

7 Komentara

  1. KK DRUGA LIGA 27. Jul 2015. 13:26
    Sprdanje sa bednicima. P.S. SAMO ZVEZDAŠICE RAĐAJU PRAVE MUŠKARCE!!

    A Partizanovci vam pune KEVE 😀

    0
    0
    Odgovori
    • Lokot, hahaha, ovi turski konjanici bas prihvatili jezik svojih osnivaca Penezica i Bugarcica i najvece legende Decembarskog te svojih pobratima iz Torcide…

      0
      0
      Odgovori
      • Igose,kad nekog zoves turcima ili turskim konjanicima,bilo bi lepo da nsucis reci vase pesme i da se neblamiras pred masom…“partizan vole samo DELIJE,DELIJE iz……“ zato pssssst

        0
        0
        Odgovori
  2. uprava partizana sama unistava klub umesto da sute i dovode igrače oni na sva usta govore ko ce doci i onda nedođu opametite se govna jedna odite van iz uprave

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter