2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IVAN ŠAPONJIĆ: Nemam nameru da stanem posle ova ‘dva komada’

Objavljeno: 27.07.15 u 11:05

Napadač Partizana, Ivan Šaponjić, ima 17 godina a već je konstatno u centru pažnje kako ovdašnje tako i inostrane javnosti.

Ovaj talentovani fudbaler novi je biser u Humskoj, a nakon osvajanja Mundijalita sa U20 reprezentacijom Srbije za koju je dao važne golove, čiji je bio najmlađi član, nebrušeni dijamant srpskog fudbala nastavlja sa kvalitetnim rolama i u Superligi Srbije.

Da se nalazi u pravoj formi i da igra sa velikom količinom samopouzdanja Šaponjić je potvrdio u drugom kolu Superlige Srbije postigavši dva lepa pogotka u visokoj pobedi crno-belih nad ekipom Jagodine od čak 6:0.

U razgovoru za Sportski žurnal, Šaponjić nije krio da se oseća sjajno posle ubedljivog trijumfa.

– Fantastično se osećam… Nije mala stvar pobediti 6:0 – kazao je Šaponjić.

On je izrazio zadovoljstvo zbog svojih pogodaka.

– Drago mi je što sam postigao golove, to je od izuzetnog značaja za moje samopouzdanje. Odigrao sam dobru utakmicu i ne mislim da se zaustavim – hrabro najavljuje Šaponjić.

Golovi za mladog Šaponjića stigli su tačno sedam dana pre rođendana. I to za svega osam minuta na terenu.

– Nikada, kao senior, nisam brže postigao dva gola. Želeo bih prvi gol da posvetim porodici, drugi devojci Ivani – kaže talentovani fudabler crno-belih.

0
0

2 Komentara

  1. Sledeći put kad zabiješ het-trik, treći gol da bude za tvoje Grobare. Samo napred igračino, Grobari su uz Vas. Idemo hrabro u ligu šampiona i najdražu novu duplu krunu…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter