0
Fudbal

HRABRI ‘AZURI’: Šta ćemo na SP ako se bojimo jedne Španije?!

Objavljeno: 27.07.15 u 21:14

Predsednik FS Italije dao je, možda samo za naše područje, šokantnu izjavu u kojoj je istakao da Španija ne treba da predstavlja veliki problem njegovoj reprezentaciji na putu ka Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine.

Iako Italija nema najbolji skor u zvaničnim mečevima sa aktuelnim šampionom Evrope, Španijom, predsednik tamošnjeg fudbalskog saveza Karlo Tavekio rekao je da se njegova reprezentacija nikako ne sme bojati ‘Furije’ u mečevima kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

– Ako smo zabrinuti zbog utakmica sa Španijom onda nema smisla ni da idemo na Svetsko prvenstvo, gde bismo morali da pobedimo i Argentinu, Nemačku, Brazil… – rekao je Tavekio za italijanski Skaj Sport.

Poslednji zvanični meč bio je onaj 2012. godine u finalu Evropskog prvenstva kada je Španija do nogu potukla Italijane sa 4:0 u podigla pehar najbolje selekcije na ‘starom kontinentu’.

Italija će u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji igrati u grupi G sa reprezentacijama Španije, Albanije, Izraela, Makedonije i Lihtenštajna. Pomenute kvalifikacije počinju u septembru 2016. godine, a SP će se održati od 14. juna do 15. jula 2016. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter