1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GLAS KLADIONICE: Vilijam Hil kaže da će Srbija direktno na Svetsko prvenstvo

Objavljeno: 27.07.15 u 10:10

Kao što je dobro poznato, pre dva dana žrebom su određene kvalifikacione grupe za plasman na Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji.

Voljom žreba, fudbalska reprezentacija Srbije, koja je ovog puta „potonula“ u treći šešir, dobila je rivale.

Tako će izabranici Radovana Ćurčića u kvalifikacijama za SP, koje će startovati 2016. godine, ukrstiti koplja sa Austrijom, Velsom, Republikom Irskom, Moldavijom i Gruzijom.

Iako se selekcija „Orlova“ našla tek u trećem šeširu, prema mišljenju bukmejkera planetarno jedne od najpoznatijih kladionica, „Vilijam Hil“ naša selekcija ima najveće šanse za direktan plasman na SP.

Naime, kvota na Srbiju da će izboriti plasman na Svetsko prvenstvo kao prvoplasirani tim je 2,75. Sledeća na listi našla se Austrija, a kvota na ovu selekciju je 2,87. Treći je Vels na čiji prolaz ova kladionica iplaćuje kvotu 4,0.

Ostale selekcije, prema mišljenju „Vilijam Hila“ imaju znatno manje šanse, pa se tako za plasman Republike Irske iplaćuje kvota od 5,5, dok se za Moldaviju daje kvota od neverovatnih 51.

Šanse Gruzije, prema „Vilijam Hilu„, nisu ni u domenu teorije, pa će nagraditi svakog ko bude igrao na ovu selekciju sa kvotom od 151.

Kvote „Vilijem Hila“ za Grupu D

1. SRBIJA 2,75
2. Austrija 2,87
3. Vels 4,00
4. R. Irska 5,50
5. Moldavija 51,00
6. Gruzija 151,00

 

0
0

1 Komentara

  1. Kome moze ovakva ekipa biti favorit , nista u zadnjih 6 godina nisu uradili sto bi ih moglo da ih kvalifikuje kao favorite !!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter