0
Evrokupovi

FOTO: UEFA

DOBRO ILI LOŠE? Holanđanin sudi Partizanu u Bukureštu

Objavljeno: 27.07.15 u 13:16

Evropska fudbalska federacija (UEFA) saopštila je imena sudija koji će deliti pravdu u predstojećim mečevima 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a nas je svakako najviše zanimalo ko je čovek koji će suditi meč Steaua – Partizan.

Radi se o holandskom 41-godišnjem arbitru sa FIFA znakom Kevinu Blom koji je pre osam godina proglašen za najboljeg sudiju u svojoj zemlji, ali potom nije previše napredovao pa samim tim su izostala i priznanja u vidu deljenja pravde na velikim fudbalskim utakmicama.

Zanimljivo je da crno-beli do sada nisu imali susret sa Blomom, dok je Holanđanin dva puta vodio mečeve rumskog šampiona u kojima je Steaua jednom pobedila, a jednom je poražena.

Iako je do revaša u Beogradu ostalo devet dana i UEFA još uvek nije zvaničnio objavila ko će suditi taj meč specijalizovani sajt „world referee“ tvrdi, a Informer prenosi, da će to biti Mađar Ištvan Vad koji takođe nikada nije bio akter meča u kojem je jedan od rivala bio Partizan.

Mladi centarfor Partizana nema nameru da se zaustavi na dva gola postignuta Jagodini što je svakako ohrabrujuće pred duel sa Rumunima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter