2
Domaći fudbal

SUPERLIGA SRBIJE: Partizan čeka Jagodinu, Borac na ‘tržnom centru’

Objavljeno: 25.07.15 u 08:34

Tokom dana nastaviće se takmičenje u domaćoj Superligi Srbije. Fudbaleri Partizana ugostiće ekipu Jagodine.

Nakon ubedljivog trijumfa u prvom kolu nad Metalcem od 4:0, četa Zorana Milinkovića nastaviće svoje putešestvije kroz domaće takmičenje.

Protivnik je ekipa iz Jagodine, a šef crno-bele struke Zoran Milinković najavljuje da će njegov tim, kao i obično, ići na ceo plen pred svojim navijačima.

– Želimo da odigramo dobru utakmicu (protiv Jagodine), ako možemo da osvojimo tri boda, a posle toga ćemo da pričamo o Steaui. To je jak protivnik, veliki klub, biće veliki izazov za ovu generaciju, Steaua je non-stop u evropskim takmičenjima i sa tog aspekta je težak protivnik, ali i Partizan ima svoju veličinu… Mi ćemo pokušati da u dve utakmice budemo bolji, to je naša želja – rekao je Milinković.

Fudbaleri Voždovca na svom stadionu na „tržnom centru“ u Zaplenjskoj ulici igraće susret sa četom Nenada Lalatovića.

‘- Na krilima premijerne pobede putujemo u Beograd da se nadigravamo. Voždovac ima jako kvalitetan tim što je pokazao i u prvom kolu kada je zasluženo slavio na Banjici. Mi imamo jasan cilj pred sobom, a to je da uz maksimalnu koncetraciju i borbenost ostanemo neporaženi. Naravno, ako se ukaže prilika za nešto više nećemo je ispustiti. Borac je pokazao da može da igra sa svima. Veći pritisak je na ekipi Voždovca s obzirom da je domaćin – istakao je kapiten Borca, Stefan Živković.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Superliga Srbije 2. kolo:

Subota, 18:00h:
Javor – Spartak Subotica
Mladost – Novi Pazar

Subota, 19:00h:
Partizan – Jagodina

Subota, 20:00h:
FK Voždovac – Borac Čačak

Nedelja, 18:00h: 
Surdulica – Vojvodina
Nedelja 19:00h:  
Metalac – Crvena Zvezda
Nedelja 20:00h:  
Čukarički – Rad Beograd

Petak:
Radnički Niš – OFK Beograd 1:0

[/stextbox]

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter