1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

RADOVAN ĆURČIĆ O ŽREBU: Izbegli smo najjače, ali je grupa izjednačena!

Objavljeno: 25.07.15 u 21:21

Selektor reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić zadovoljan je žrebom u Sankt Peterburgu za kvalifkacije pred Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Naš tim će se takmičiti u „D“ grupi sa selekcijama Velsa, Austrije, Republike Irske, Moldavije i Gruzije. Po imenima reklo bi se da su „orlovi“ imali sreće, jer smo izbegli reprezentacije poput Italije, Francuske, Španije, Nemačke…

– Izbegli smo situaciju da u grupi imamo neku od selekcija iz kruga apsolutnih favorita. Grupa D je izjednačena grupa koja nam daje za pravo da verujemo da možemo da ispunimo očekivanja. Protivnici su takvi da možemo ravnopravno da se takmičimo i ispunimo želju svih da se plasiramo na šampionat sveta – rekao je Radovan Ćurčić za sajt FS Srbije.

Direktor svih reprezentativnih selekcija Savo Milošević smatra da Srbija ne sme sebe da smatra favoritom.

– Nemamo pravo danas da se smatramo favoritom bez obzira protiv koga igramo niti smemo sebi da dozvolimo da potcenimo bilo koga. Mogli smo, svakako, da prođemo i nepovoljnije na žrebu, ali sada je sve na nama. Imamo obavezu da pravim igrama izborimo takmičarski cilj – istakao je Milošević.

KValifikacije za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine startuju u septembru naredne godine.

0
0

1 Komentara

  1. Nama su svi igraci dobri ali nece da igraju zbog toleta i njegove bagre kada je antic otisao vise nisu hteli da igraju i u pravu su oni da prave dobre rezultate a tole i njegova bagra da pune dzepove nadam se da ce izbori sve promeniti i da ce otici lopovi e onda ce srbija ponovo zaigrati kako je igrala dok je bio antic i opet cemo biti na vrhu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter