1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

MATIJAŠEVIĆ: Eliminacija od Gabale je naša sramota

Objavljeno: 25.07.15 u 10:49

Sportski direktor Čukaričkog, Vladimir Matijašević, još nije došao sebi nakon šokantne eliminacije iz Lige Evropa.

Kao što je dobro poznato, tim s Banovog brda slavio je u prvom duelu sa Gabalom rezultatom 1:0.

Međutim, revanš meč nije uspešno prebrodio pošto je poražen u Bakuu sa 2:0

– Ovo je velika, i samo naša sramota.  Sigurno smo bolja ekipa od Gabale, ali, nešto nije štimalo… Domaćini su igrali svoju igru, malo se utakmica „raspala”. Muka mi je da pogledam snimak – kazao je za Sportski žurnal Matijašević.

– Nije to bio onaj Čukarički od pre nedelju dana, onaj Čukarički iz prvenstva od pre šest meseci… Da li je razlog nedostatak evro iskustva, ne znam. Nismo, verovatno, ni navikli da gubimo. Da li su igrači pali na psihološkom planu posle 0:1, ne znam… Razočaran sam, nemam objašnjenje. Ne mogu ništa da zamerim pojedinačno igračima, trenerima… Svako ima deo krivice za ovakav epilog. Imali smo veliku šansu da prođemo dalje – naglasio je Matijašević koji čestita rivalu.

– NJima svaka čast. Pobedu su proslavili kao da su ušli u Ligu šampiona. I to pokazuje ono što sam rekao, da smo kvalitetniji, međutim, nismo znali to da iskoristimo – podvukao je operativac Čuke.

0
0

1 Komentara

  1. Kako to sad , „naša bruka“? Ja koliko znam to je bruka cele Srbije jer niste prošli i doneli bodove našoj zemlji (koeficijent) a svi posle prdite kako je liga slaba, fudbal itd. Batice treba nešta i zaraditi, pa vi i gani ćete nas još u minus nabiti. Prodavači magle, da vas nije Tole izbacio? I vas i loje lojave, musavce.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter