0
Fudbal

DAUNING PO PRVI PUT U ČEMPIONŠIPU: Otišao sam zbog Bilića

Objavljeno: 25.07.15 u 15:54

Novi fudbaler Midlzboroa Stjuart Dauning rekao je da je otišao iz Vest Hema pošto je stekao utisak da ga trener Slaven Bilić ne želi u klubu.  

Dauning je poslednje dve sezone nastupao za Vest Hem i za to vreme odigrao je 69 prvenstvenih utakmica i postigao sedam golova.

Vest Hem je u maju otpustio trenera Sema Olerdajsa i na njegovo mesto doveo bivšeg selektora Hrvatske Slavena Bilića.

– Promena trenera bila je veliki faktor. Da je Sem ostao, siguran sam da bismo razgovarali i da bi me ubedio da ostanem. Posle razgovora sa Slavenom nisam stekao utisak da on zaista želi da ostanem u Vest Hemu – rekao je Dauning pa dodao:

– On mi je rekao da želi da ostanem, ali nisam imao osećaj kakav sam imao kada me je Olerdajs dovodio u klub. Do kraja ugovora sa Vest Hemom ostale su mi dve godine, klub mi nije ponudio novi i bilo je vreme da odem – naveo je 31-godišnji fudbaler.

Dauning će ove sezone za Midlzboro igrati u Čempionšipu i tako će prvi put u karijeri igrati u drugoj ligi.

On je za taj klub igrao od 2001. do 2009. godine, kada je bio premijerligaš.

– Važna stvar je što sam iz Midlzboroa. Ne bih igrao ni za jedan drugi klub u Čempionšipu. Kada mi je predsednik kluba objasnio planove, koje igrače želi da dovede, ubedio me je da se vratim u klub – zaključio je Dauning.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter