2
Domaći fudbal

FOTO: StarSport

NIŠTA OD ODLASKA: Zvezda ne može da ‘utopi’ Parkera, igrač ne želi manju platu, stiže novi štoper

Objavljeno: 24.07.15 u 10:03

Čelnici FK Crvena zvezda, nakon eliminacije od Kairata, želeli su da se reše usluga reprezentativca Antigve i Barbude, Džošue Parkera.

U tom svetlu uspotavljen je kontakt sa upravom ljubljanske Olimpije kojoj je ponuđena trampa: Džošua Parker za Marka Vukčevića

Ipak, kako prenosi Sport, od te priče neće biti ništa pošto Parker nema nikakvu nameru da se vrati u Sloveniju, pogotovo ne za manju mesečnu nadnicu koju su Ljubljančani bili spremni da mu ponude.

– Igrač ne želi manju platu, ostaće u Zvezdi ako se ne pojavi klub koji bi ga kupio do kraja prelaznog roka. Parker je deo takmičarskog pogona i ima validan ugovor. Novo rukovodstvo Olimpije je postavilo standarde sa poslovnim direktorom Rankom Stojićem i ako se nešto drastično promeni mi smo spremni za pregovore – rekao je sportski direktor crveno-belih, Blažo Raosavljević, prenosi Sport.

Zbog lošeg starta sezone i problema u poslednjem bedemu odbrane, prelazni rok na stadionu „Rajko Mitić“ još nije okončan jer se klub bacio u potragu za novim centralnim defanzivcem.

– Jasno je da potencijalno pojačanje mora da ima brzinu i to je dodatni veliki problem u izboru. Videćemo da čitav prose ubrzamo u narednih nekoliko dana – kazao je Raosavljević.

0
0

2 Komentara

  1. Pisao sam u desetine komentara,kao se Zvezda debelo zeznula što je prodala Lazića i to za siću.Dečko je ogroman potencijal,napredovao je baš puno u odnosu na prethodnu sezonu ,možda i najbrži štoper u našoj ligi.Zbog samo jedne loše utakmice u Pazaru,oni ga šutnuše a bolji je i od Jovanovića,Mbođa pa i Pavićevića.Rendulić je neprevaziđen u skok igri ali je mnogo spor i neokretan,tako da protivnici prave dosta šanse prilikom kontri ili duplih pasova,gde lako ispada.Dok se ne nađe taj drugi štoper,jedino rešenje je da odbrana ne stoji previše visoko.

    0
    0
    Odgovori
  2. Samo kupuj na brzinu, i bacaj pare na plate nebuloznih igrača! Posle tužbe, blokade, i svi drugi budu krivi sem „sposobne“ uprave! MRŠ!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter