0
Evropske lige

NEMA KRAJA: Junajted želi da upari Ronalda i Ibru

Objavljeno: 24.07.15 u 22:30

Mančester Junajted očigledno nema nameru da prestane da dovodi nove igrače i ljude iz ovog kluba uopšte nije obeshrabrilo to što ih je Real odbio za Serhija Ramosa, a Bajern za Tomasa Milera.

Nove mete su ni manje ni više nego Kristijano Ronaldo, o čemu smo vas već obavestili, ali i Zlatan Ibrahimović koji je taličan za svoje klubove kada se radi o osvajanju nacionalnih šampionata.

Kako piše britanski Metro Junajted je spreman da ponudi vremešnom Šveđaninu trogodišnji ugovor prema kojem bi imao godišnju platu od 10 miliona evra što je gotovo dvostruko više od onoga što može da mu ponudi Milan u koji bi Ibrahimović želeo da se vrati.

Bez obzira na to što je Real poručio da Ramos nije na prodaju „đavoli“ navodno pokušavaju da igraju na kartu veće plate koju su spremni da ponude igrače i na taj način žele da fudbalera praktično primoraju da zatraži od čelnika madridskog kluba da ga puste da ide.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter