8
Evropske lige

DOTLE DOŠLO: Neće ga Roma – Vidić je skup i star!

Objavljeno: 24.07.15 u 16:29

Italijanski mediji su juče pisali da bi Roma mogla da dovede Nemanju Vidića, ali sportski direktor vučice Valter Sabatini kaže ad od toga nema ništa, jer je Vidić, po njegovom mišljenju, preskup i star!

  Srpski defanzivac, koji ima 33 godine, najplaćeniji je igrač Intera, pošto ima platu od četiri miliona evra godišnje, što je preskup ugovor za Romu, tvrdi ‘Mesađero’.

Vidić je, odavo se o tome piše, na izlaznim vratima ’Nerazura’ pošto trener Roberto Mančini ne računa ozbiljno na njega, p je zbog toga ponuđen rimskom klubu.

Srpski fudbaler je prošle godine prešao u Inter iz Mančester Junajteda, ali, kao što je dobro poznato, nije uspeo da prikaže ni delić igara iz Premijer lige.

Tokom karijere igrao je za subotički i moskovski Spartak i Crvenu zvezdu.

0
0

8 Komentara

  1. Jeste star i skup !!!

    Trebao je otici u Qatar,UAE,USA,India … to su lige dje idu svi veterani.

    Vucinic je posao u AL Jaziru i ne zna ni on sam koliko novca uzima.

    0
    0
    Odgovori
  2. To ti je kad čovek izgubi osećaj kada treba da okači kopačke o klin , ili bar da završi u centru za prikupljanje istrošenih legionara , kod Terzića ………..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter