7
Košarka

FOTO:STARSPORT

VUJOŠEVIĆ: Ako rušite Partizan to je kao da rušite državu

Objavljeno: 23.07.15 u 20:23

Deo navijača Partizana je u velikom strahu šta će se u budućnosti dešavati sa Duškom Vujoševićem odnosno da li će iskusni stručnjak ostati na klupi crno-belih i naredne sezone.

Priča je došla u žižu interesovanja posle Vujoševićevog intervjua datog za list Sport u kojem je između ostalog napomenuo da mu je istekao ugovor sa Partizanom, a da novi još uvek nije potpisan.

– Činjenica je da je moj ugovor sa Partizanom istekao, ali ugovor nikad nije bio uslov za početak rada. Najbitnije je da klub obezbedi koliko-toliko pristojan budžet. Partizan je ozbiljna institucija, da bi se sa njim igralo na osnovu nečijih simpatija ili antipatija. Ako rušite Partizan, to je bezmalo kao da rušite državu“, rekao je Vujošević u razgovoru za MONDO.

Prema Vujoševićevim rečima klub mu nije dao ugovorom dogovorene plate još od januara 2013. godine.

– Ne bih da se stvara utisak da je stanje u klubu teško zbog mene. Uostalom, neko traje brzo, a neko dugo… I gradi svoje gradove, poslao je Vujošević zagonetnu poruku.

O tome ko bi od igrača mogao da dođe u Partizan, šta misli o odlasku ili ostanku Nikole Milutinova i kakvu poruku je poslao košarkašima koji su prethodne godine nosili crno-beli dres pročitajte u na Mondu.

Prethodnih dana se pričalo i pisalo da su na meti Partizana dva crnogorska reprezentativca.

0
0

7 Komentara

  1. Svi znaju da ste bili državni projekat,deceniju ipo ali upoređivati vas sa državom je više nego smešno.Pogotovo što nemate više od četvrtine navijača u državi i zbog svih prozivki koje ste uputili ovoj vladi,ne zaslužujete ni jedan dinar da dobijete.Probajte malo da se takmičite kad ne stoji država uz vas,da vidite kako izgleda kad niste unapred određeni za prvaka.

    0
    0
    Odgovori
  2. Од сва ова четири коментара, има ли један да је од неког навијача Партизана, или су сви као по обичају од ФМП-а ???

    0
    0
    Odgovori
  3. Pa nisi ti jedini koji mozes voditi Partizan, kada odes moze doci Dzikic, Milojevic, Nikolic….ali ti jesnostavno urusavas ugled nase drzave, ugled sporta, ti nisi Srbin a toliko pljujes po nasoj zemlji, idi-odlazi….

    0
    0
    Odgovori
  4. pa bilo bi vreme da se razbije stari komunisticki lanac koji je u vreme Slobe nastalo, profesionalni sport nek finasira samog sebe ili trazi sponzore u privatnoj privredi a drzava nek forsira rad sa omladinom i amterski sport, gde se ne okrecu milioni. Ako pertizan i zvezda propadnu , drzava sigurno nece

    0
    0
    Odgovori
  5. Неће бити ! Осим ако не мислиш на Црну Гору ! И колико ти год кукао паре да добијеш нећеш ! Већинска Србија је црвено-бела и што пре то схватиш боље за тебе !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter